Slovenská kobra 11
Moderátor: řidičBOB
Re: Slovenská kobra 11
Tak oni ho hned potom zastaví a identifikují (pokud to neřídí někdo odsud), toho bych se nebál.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Weeper: pokud ve správním budeš záznam rozporovat a řekneš, že vozidlo PČR se přibližuje, tak konečné slovo má dovozce, který na žádost správního orgánu provede expertízu záznamu a pokud se skutečně jednalo o přiblížení, byť třeba jenom o 3pixely, tak jseš z toho venku. Na školení se operátoři také dozvěděli, že na 100m mají měřit tak kolem 50kmh a ve vyšších rychlostech na 300-400m, ale to je na ně evidentně složité.
Že tomu nevěříš, je pouze Tvoje věc. To zařízení je schváleno a homologovánu a pokud bys nastudoval jeho princip, tak zjistíš, že i na 100m je rychlost průkazná a nic s tím nenaděláš - otázkou jenom je, jak moc to má operátor v ruce. V začátcích se tu a tam nějakej "omyl" i přihodil, ale jak jsem psal, auta už mají docela dost odjeto a operátoři mraky zkušeností.
Podle Tvých neznalostí si tipnu, že jednou budeš koukat a přiznám se, že Ti to i přeju.
Že tomu nevěříš, je pouze Tvoje věc. To zařízení je schváleno a homologovánu a pokud bys nastudoval jeho princip, tak zjistíš, že i na 100m je rychlost průkazná a nic s tím nenaděláš - otázkou jenom je, jak moc to má operátor v ruce. V začátcích se tu a tam nějakej "omyl" i přihodil, ale jak jsem psal, auta už mají docela dost odjeto a operátoři mraky zkušeností.
Podle Tvých neznalostí si tipnu, že jednou budeš koukat a přiznám se, že Ti to i přeju.

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Celkom ma prekvapila informacia ze si nemusia drzat aspon chvilu moju rychlost (zrovnat sa so mnou) aby to bolo prekazatelne. Ze staci ked sa len "priblizuju" ku mne povedzme 200-300m. No je to divne, lebo ked sa len priblizuju tak ja idem evidentne pomalsie jak oni, t.j. oni nemozu tusit ako rychle idem ja. To zistia az si zrovnaju rychlost.. Aspon na chvilku.
Edit: jak citam, tak som to asi zle pochopil. Ked ma uz sleduju a idu za mnou a maju to "zrovnane" (aj v nizsej rychlosti) tak neidu nutne za tym aby aby ma nacapali v co najvyssej rychlosti. Jak to raz zrovnaju tak im to vacsinou staci. Ale ked okolo nich preletim nejakou rychlostou a dostanu sa za mna uz jak ja spomalujem - nedam sanci zrovnat rychlost tak je ten zaznam nic platny.
Edit: jak citam, tak som to asi zle pochopil. Ked ma uz sleduju a idu za mnou a maju to "zrovnane" (aj v nizsej rychlosti) tak neidu nutne za tym aby aby ma nacapali v co najvyssej rychlosti. Jak to raz zrovnaju tak im to vacsinou staci. Ale ked okolo nich preletim nejakou rychlostou a dostanu sa za mna uz jak ja spomalujem - nedam sanci zrovnat rychlost tak je ten zaznam nic platny.
E46 325i + E60 550i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jancsi: po editu to chápeš vcelku dobře...
Když kolem nich ale přeletíš 200 a oni pojedou třeba 160, tak jim stačí, aby na vteřinu vjeli do Tvého pruhu a než si je všimneš a začneš brzdit, tak Ti těch (jejich) 160 "naměří" a prokážou
U záznamu (z přední kamery) je důležité, aby byl poslední snímek záznamu menší nebo stejný, jako první snímek záznamu.
Když kolem nich ale přeletíš 200 a oni pojedou třeba 160, tak jim stačí, aby na vteřinu vjeli do Tvého pruhu a než si je všimneš a začneš brzdit, tak Ti těch (jejich) 160 "naměří" a prokážou

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

BOB: ok, chapem. Ked vojdu do mojho pruhu 160 a ja idem 200, t.j. sa im vzdalujem, tak tych ich 160 je uz preukazatelnych (logicky).
E46 325i + E60 550i
a mozu merat len zozadu, predpokladam?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kebeek: přiznám se, že nevím, jak v SK, ale v CZ mají kameru i vzádu 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

otazka je, jak casto ji pouzivaji, myslim tu zadni kameru. v noci je jim asi k prdu. ne.
taky me napada jedna otazka. resilo, jestli pri stihani bez majaku neporusuji zakon. do toho hrabat nechci. ale jen tak si jet po dalnici 160 nemuzou. z toho mi vyplyva, ze musi jet maximalne 130 a kdyz je nekdo rychle predjede, musi zrychlit. v tomto modu operandi jsem je take mnohokrat videl.
mylim se?
taky me napada jedna otazka. resilo, jestli pri stihani bez majaku neporusuji zakon. do toho hrabat nechci. ale jen tak si jet po dalnici 160 nemuzou. z toho mi vyplyva, ze musi jet maximalne 130 a kdyz je nekdo rychle predjede, musi zrychlit. v tomto modu operandi jsem je take mnohokrat videl.
mylim se?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: není tajemstvím, že zadní kamera má horší optiku než ta přední a proto je v noci téměř nepoužitelná. Přes den ale v poho - akorát ne na takvou vzdálenost, jako ta přední.
Mohou jet po dálnici tolik, kolik uznají za vhodné, pokud to souvisí s plnění jejich úkolů. Ale nedělají to...většinou nejedou ani těch 130 - buď jsou schovaní mezi kamionama nebo v nějaké koloně osobáků, co jedou cca 110-130. Také občas čekají na přivaděči a když uznají, že nějaké auto proletělo kolem dostatečně rychle, tak se za ním pustí - tuhle taktiku používají hlavně za tmy.
Mohou jet po dálnici tolik, kolik uznají za vhodné, pokud to souvisí s plnění jejich úkolů. Ale nedělají to...většinou nejedou ani těch 130 - buď jsou schovaní mezi kamionama nebo v nějaké koloně osobáků, co jedou cca 110-130. Také občas čekají na přivaděči a když uznají, že nějaké auto proletělo kolem dostatečně rychle, tak se za ním pustí - tuhle taktiku používají hlavně za tmy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

to by odpovidalo, takto je vidam fungovat. ono pak staci mit se na pozoru a v podstate nemaji sanci. nastesti je dost tech, kteri si pozor nedavaji.
Autoforum.cz