Další zajímavá autovidea
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další zajímavá autovidea
Zachytil som spravne ze MP4-12C(mimochodom nazov ako mikrovlnka...)nema vypinatelne ASR a ESP a ze to je podla B. Collinsa dovod preco malo o 2 sekundy horsi cas?
Vlastny gol Mclarenu 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Konecne jsem to prohledl cele a rikaji to tak
"Traction Control" si mysli, ze je chytrejsi nez ridic, a tak nejde vypnout. Myslim, ze spou s automatem dalsi skvely sportak pro nesvepravne 
Fascinuji me casy F458, ale jestli to nebude tim, co nedavno psal Chris Harris - ze Ferrari vzdy prizpusobuje auta kazdemu testu tak, aby zvitezila, zakaznik si pritom koupi neco jineho. Musim si s tim nekdy sjet...
Mne jsou beztak sympaticke jen GT2 RS a R8 V10, protoze jako jedine z tech nekolika aut se dodavaji s manualni prevodovkou
Gallardo tedy take, ale to zase v teto verzi nema nikdy strechu 
Fascinuji me casy F458, ale jestli to nebude tim, co nedavno psal Chris Harris - ze Ferrari vzdy prizpusobuje auta kazdemu testu tak, aby zvitezila, zakaznik si pritom koupi neco jineho. Musim si s tim nekdy sjet...
Mne jsou beztak sympaticke jen GT2 RS a R8 V10, protoze jako jedine z tech nekolika aut se dodavaji s manualni prevodovkou
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tak teda fakt je
hmmm, ze sa to neda vypnut v S-klasse, kde by to snad nikdo nikdy vypnut neskusal(ja ano
), co ich aj tak nejak neobhajuje, ale pri aute urcenom na okruhy, kde je predpoklad, ze si to kupi aj niekto kto netravi cely zivot s gelom na vlasoch a behanim za gulatou vecou po trave a chce a ma pravo chciet maximum z auta ktore si kupil...tak to fakt nepochopim
Zaujimave su samostatne videa jazd, najditelne na strankach CAR magazinu, hlavne jazdu (bezduchu) v tom pozemnom presuvaci MP4 cosi...
Kazdopadne by ma tiez zaujimalo, kolko nahradnych F458-ciek parkovalo opodial, pre pripad nudze;)
Inak suhlasim aj ja...kym budem mat pravu ruku a lavu nohu, tak mi do mojho auta nikdy nesmie automat...preto aj moja volba by bola GT2 RS alebo R8 V10, no najviac som sa zakukal do GT3 RS 4.0
Kazdopadne by ma tiez zaujimalo, kolko nahradnych F458-ciek parkovalo opodial, pre pripad nudze;)
Inak suhlasim aj ja...kym budem mat pravu ruku a lavu nohu, tak mi do mojho auta nikdy nesmie automat...preto aj moja volba by bola GT2 RS alebo R8 V10, no najviac som sa zakukal do GT3 RS 4.0
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Oo Lambo teda zni
docela o kus vede pred ostatnima. Vzhledove zase nejhezci 458 a jizdne gt2rs. Myslim, ze rikal, ze se kazdym kolem zlepsoval? Mclaren teda velke zklamani, na to jak se o nem mluvilo jako o zlomovem aute ... Vzal bych asi Ferrari, jeho dabelskej predek zeru 
Pridam jedno docela zajimave video z jineho soudku - Junior Strous s Radicalem v nejakem treninkovem kole na Brands Hatch. Nejede to spatne, i kdyz nizko ulozena kamera tomut v tomto pripade dodava vice rizu, nez ho to realne ma...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Cože?? McLaren nemá vypínatelný ASR a ESP? Tak to bych teda u Macu nečekal...Snowman000 píše:Zachytil som spravne ze MP4-12C(mimochodom nazov ako mikrovlnka...)nema vypinatelne ASR a ESP a ze to je podla B. Collinsa dovod preco malo o 2 sekundy horsi cas?Vlastny gol Mclarenu
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Tak vzhledem k tomu, že nemá ani klasické stabilizátory a jejich funkci supluje aktivním řízením tlumičů mě to ani nepřekvapuje. A namísto LSD má aktivní přibržďování kol
... Krásná elektronická hračka, jen by mě zajímalo až s tím někdo bude chtít vyjet za 10-15let jestli ty auta budou ještě funkční.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Hergot a to jsem si myslel, že McLaren půjde klasickou cestou. Podílel se na vývoji Gordon Murray? Moc mi tento styl k němu nesedí.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne, co viem tak urcite nie, toto je rukopis cisto marketingu a chcu aby si zakaznici pripadali jak v "efjedicke vole"...
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Pěkné video s tím srovnáním supersportů
Potěšilo mě, že i "standardní" Ferrari 458 "dá" 911 GT2RS, byť Ferrari možná mohlo mít nějakou tu podporu navíc. A to ještě přijde 458 Corsa (nebo Scuderia nebo jak se to bude jmenovat)... Italia se prostě povedla
Jinak k McLarenu: Na konci videa píšou něco o technických problémech a o tom, že s autem v OK stavu zajeli 1.28.0...
Jinak k McLarenu: Na konci videa píšou něco o technických problémech a o tom, že s autem v OK stavu zajeli 1.28.0...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!