Toyota GT 86 / Subaru BRZ

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Toyota GT 86 / Subaru BRZ

Příspěvek od denis »

Keďže som vyššie spomínané toyobaru zmeškal, tak sa stále obzerám po podobných a našiel som tento kus:
https://www.autobazar.eu/detail-aaa/sub ... lLD4RMMI0/

Oproti predošlému má ani nie polovičný nájazd, o rok mladší kus, tiež prvý majiteľ, FL, a z fotiek zatiaľ vyzerá, že je v lepšom stave. Cena 20,6k € vs 16,5k pri predošlom je výrazný rozdiel ale tam to chcelo vymeniť spojku a pár drobností.

Nepoznáte ho niekto?
Báť sa AAA? Počul som, že ak tam človek nechá svoje auto na protihodnotu tak sa s nimi dá jednať. Keby mi dali za Swifta s 150kkm cca 8k€ (reálna minimálna trhová hodnota) a cenu toyobaru pustili pod 20k tam by ma to zaujímalo :D
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Ja s AAA mam realtivne dobru skusenost, ale musis byt spravne nastaveny. Vyhradit si cely den na nich idealne, dat si nejaku pomyselnu minimalnu ciastku za ktoru si ochotny Swista pustit a jednoducho si to uzit :D
Neni su to ziadny ojebavaci ale na druhu stranu potrebuju zarobit, takze na vykupe ti zdaleka neponuknu co by si chcel a zaroven z ich auta moc nespustaju kym nemas nieco v rukach. Urob si report aspon z Carverticalu a pytaj sa jak sa tam to auto ocitlo a kedze je tam serviska tak v nej ries kazdu blbost. Nech ti pobehajus magnetom a ukazu ze to nikde nebolo drcle a podobne. Zaroven ty maj od Swista vsetko co sa da.

Ja bych to siel skusit...nic za to nedas ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Souhlasím, je třeba s nimi umět jednat. Já si na ně nemůžu stěžovat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Dnes mám akurát voľno, tak namiesto bicyklovania v prírode v peknom počasí som si ako píšeš vyhradil deň na toto a spravil si výlet do BA. Večer som už nemohol zavolať, ráno bolo neskoro. Na autobazári svietilo konkrétne "na predajni v BA" a chlapík za pultom mi povedal, že auto je v Prahe :) a vraj to môže trvať mesiac a pol kým ho sem dovezú kvôli birokracii.
Kebyže idem iba kvôli autu tak som nasratý ešte viac, takto sa priateľka aspoň odviezla autom ako prezidentka, namiesto vlaku :D ~x(
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak to je pekne od nich, ze neuviedli ze je v CR ;;)

Budu mat problem s odkupenim zase tu v CR toho tvojho Swista, nechceli mi zobrat Abartha kym nebude na CZ znackach...a uprimne prepis len kvoli tebe robit nebudu...v CR sa to preda rozhodne skor. Skoda :|
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Lenže ja som to pozeral cez autobazar eu, aj som si rozklikol čo ponúkajú, vyfiltroval subaru, a BRZ tam svietilo že je v BA. Chyba bola v tom, že oni vraj nemajú nič s autobazar eu, oni tam neinzerujú, takže treba sledovať aaaauto sk, kde mimochodom nie je uvedené, kde sa auto nachádza :)
Najlepšie je nebyť sprostý a zavolať vopred :D

Chlapík mi vravel, že za Swifta by som dostal 1000-1500€ pod reálnu trhovú hodnotu, takže to by som asi riešil po svojom mimo Áčok. Ešte mi prezradil, že tomu BRZ vibruje spojka pri plnej záťaži, čo je vraj normálne pri takom aute.

Choď sa pozrieť Ty, máš to blízko a možno by si vymenil Polo GTi za BRZ ;)
Odpovědět