S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Myšlenky ref NEzdraví píšu samozřejmě jen do svojeho blogu, tadytohle ale je o brmbrmbrm bez střechy, to sem IMHO patří.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak, trápení s runder.cz skončilo po mnoha urgencích a vyhrožování čoikou nakonec úspěchem, peníze mám z5 na účtě, runder = NEVER EVER MORE. Ufff.
Tak, krom ranního výletu na Brnčalu fčíl přenádherných skoro 300kiláků okolo ta3 ze fšech směrů + za ta3 sem našel jednu (skoro) lesní, ale bez zákazu pro mě novou cestu (15km, parádní asfalt). Supr.
Včera jsem při tankování stál vedle Chrysler LeBaron Convertible na veteránských číslech. Tak jsem si vzpomněl, jak jsem ho viděl v roce 1990 na autosalonu v Mnichově jako mladý kluk. Už tehdy se mi moc líbil v bílé barvě s červenými sedadly. A je pořád radost pohledět.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Neska po obědě sem zase začal yezdit okolo ta3 i dyž šedivo a chvílema i poscávalo, až sem nadvakrát zkysnul napřed před kežmarkom apotom i před Tatr. Lomnicí, bo dočasná uzávěra bo asi Tour de Slovakia. 2x hodina, uffff. Ale co už.
Tak jo, i poslední výlet tady kolem ta3 sa vyvedl bez PaCha či probléma, ešče ditto proísm i zítra na cestu z5 (vrchem přes Oravu).
Btw, tam dolů k Rožňavě do cikánského sem se nějak vůbec nedostal.... ufff.
Btw, tam dolů k Rožňavě do cikánského sem se nějak vůbec nedostal.... ufff.
Jo, asitak 350kiláků skrz sever SK, bez poblema i PaCha, hurá. Kuju moc za ty dary. 
EDIT (sklerotik): Jo, ještě asitak před 8 lety byla slovenská II/520 z Oravskej Lesnej do Novej Bystrice úžasná (parádní kopec s milionem zatáček a supr asfalt), ale fčíl je to samá zapláta/velbloud.
EDIT (sklerotik): Jo, ještě asitak před 8 lety byla slovenská II/520 z Oravskej Lesnej do Novej Bystrice úžasná (parádní kopec s milionem zatáček a supr asfalt), ale fčíl je to samá zapláta/velbloud.
- Truck Daškam
- Letec
Kdysi mi pan Pavproch napsal:
PS: Není možné, že jsi stál u hasičárny? Tam nějaký BMW bez střechy stálo...
A já chci poděkovat, fakt super trasa. Na tý silnici mezi Karolinkou a Bečvou jsem měl i kliku na neprovoz, kolonku co jsem dojel jsem si nechal ujet a pak pokračoval svižnějc. Škoda, že už je cítit podzim a v těch lesích už bylo chladnějc, ale jinak bomba.I/56 od Ostravice s odbočkou II/484 na SK hranici a z5, pak zas I/56 až po její konec na I/35, dál po I/35 na Bumbálku, odtud po II/487 do VKarlovic a pak II/481 přes tu zmiňovanou Soláň a zpět I/35+I/56.
EDIT: Ideálně ale v neděli brzo ráno, bo inak provoz jaxfiň.
PS: Není možné, že jsi stál u hasičárny? Tam nějaký BMW bez střechy stálo...
Chápeš to?
To sem určitě nebyl já, při brmbrmbrm zastavuju enem na scaní v lese (a PaChovi, dyž po mně de).
To je dobře, že sis to užil a líbilo se.
To je dobře, že sis to užil a líbilo se.