Jj 1.8 TSI s manualom. Jerry bol fakt blizko ale pokazil to s 2.0 TSI...ta bola tiez v hre, ale cenovo je to uz na urovni Golfu GTI a aj velkost...
Ja si skusal Leon Cupru ST ale to mi bolo zbytocne dlhe, 95% casu som v tom sam. Ale potreboval som 5 miest, kedze Abartha je len 4 miest a logistika niekedy nevychadza a potrebujem v tych 5% pripadov 5 miest. Skusal som aj RS3 a to bola strasna raketa, zamiloval som si to, ale na tie moje okresky bych tam musel lietat 200+ aby bolo nake vzruso (co vyradilo Rko a S3) a konecna bola ked som si na Abarthe pohral s RS3 limo, cely cas ju tlacil predsebou a to len vdaka velkosti. No a taktiez S1 som si skusal a do tej som sa zamiloval (skoda ze bola trosku na moj vkus uz moc potunena), genialna velkost, 4x4, ale jedno velke ale...kvoli 4x4 je to len 4 miestne a nic by som si tym nepomohol
Takze finalne zadanie znelo...5 miest v co najmensom aute s co najvacsim motorom. Asi sklamanie ze to neni GT86/BRZ ani 911, ale racio zase raz vyhralo
A ked tak to zase posuniem dalej
Edit: Polo R WRC je pecka, ne ze ne, ale ma nevyhodu, ze je to len 3dv. a ta cena za ktoru sa to predava je na daily nezmysel.
Edit2: Genialna stranka na porovnanie velkosti aut (Polo vs. Polo)
https://www.carsized.com/en-us/cars/com ... its=metric