S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od šmoula »

mattonecz píše: včera, 20:57 Zase to neprehanej, jestli to chapu spravne tak docela dlouho uspesne podnikal. Pochybuju ze ty si toho dokazal vic
Milerád přiznám, že jsem v životě nic nedokázal :-) Nemám s tím problém.

Jen se mi nelíbí, když pavproch si z ostatních for dělá blogy, kam píše své starosti, co nikoho nezajímájí. Navíc dostal hodně banů, to už je redflag. Ale když jej chcete jako moderátora :-)
2.0i 107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@mattone: Dík za podporu. IMHO sa mě snaží vyprovokovat tím že sem tahá způsob vyjadřování (invektivy) jak je obvyhlé v tom hnoji na garáži. Dokud útočí jenom na mě, ignoruju to a nechám to být (ledaže by se někdo jiný ozval, že to tu nemá co dělat ať to smažu), ale pokud by tentýž útočný slovník použil na někoho jiného, budu jako MOD jednat (nemilosrdně).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Díky za potvrzení :-)
2.0i 107kW
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Proboha Pavle jednej jako mod hlavne vuci sobe. Az zacnes cenzurovat svoje blitky, muzes vyhrozovat ostatnim. Svadis svoje chovani na zdravi, ale v urcitych chvilich ses zazracne pri smyslech, to je zajimavy. Chapu, ze pro existenci fora a reklamy jsou tvoje denni hovadiny potreba, nicmene uz by ses fakt mohl vzpamatovat
Mirek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Musím se bohužel opakovat:
pavproch píše: sob 08 srp 17:27 Říká uživatel francis s posledním příspěvkem s obsahem věnujícím se něčemu inačímu (třeba autům, když sme na AF.cz) než nadávat na mě v únoru 2024.
Ale ano, máš plné právo vyjádřit svůj názor, neberu Ti to. Piš sito tady klidně dál (jen kdybys začal používat způsob vyjadřování a osobní urážky ref garáž, tak by mi to jako uživateli pavproch sice zas bylo šumák, jako jako MOD je budu ale bez vedlejších úmyslů mazat, protože (s)prostota ať si zůstane na garáži.)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět