S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak asi (zdá sa, nechcu být ale příliš optimistsch) hlásím malé vítězství, po vytažení pojistky 76 je navi/displej mrtvý, nic nesfítí a senzory pípají. Hurá!
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Jo, zase překřasných skoro 200km km bez PaCha (ale na Bumbálce je už zase bóda, asi budou hraniční kuntroly) i bez poblema, jen s jedním dýzlovým udiotem OOOO, co neunesl, že sem ho předjel. 
Tak CSC7 (vzadu) celkem mile překvapujou, najeto na nich (mým zaníceným redline stylem) skoro 5tis km a furt tam ešče něco vzorku nad značku ojetí je (odhadem 3-4 mm), to by snad mohlo letos vydržet do zimních... kéžby... Cupy2 měly lepčí grip, ale po 4500km z nich byly slicky. A doufám, že CSC7 255/30R19 budou k sehnání i 2027, abych nemusel zase fšechny čtyři (jiné značky/dezénu).....
Venku chčije = nemůžu/nechci provádět svou ranní zdrproproch (na stará kulena už nesnesu sa pařit pod gorateksem a dostečné těplo NATO sa nechat promočit bez něj tam taky nenisu), tak sedím u noťasu, vymýšlím, čím sa zabavit a právě mě osfítilo: Před nějakou dobou sem (nejen) spla o mém průzkumu teplotní odolnosti jiných (levnějších) wolejů než je Millers CFS NT+ 5w-40 kerý už roky liju (nejen) do m4Zlika a vyplynulo z teho že takový wolej nenisu. Následně sem byl na nepřátelské garáži (jak jinak než popotahován) zato, že ho kupuju v 20l sudu a tímpádem skladuju 12-24měsíců v něm po otevření sudu a průběžně z něj beru než ho doberu a koupím zase nový sud - volná citace:
"Takle oxidovaný/degradovaný wolej bych si nigdy do svého brmbrmbrm nenalil". Bližšího vysvětlení k temu se mi ale tam nedostalo. Taxem se vyptával i na English auto-moto forech a dostalo se mi jediné relevantní odpovědi ale zase bez udání původu/hodnověrnosti: Následně sem se dotázal Ing. Vejvody (MillersOils.cz) a ten mi (krapet vyhýbavě) odpověděl, že !on osobně! by radši kupoval 5l kanistry než 20l sudy (podotýkám, že ani litroffky, ani 5l kanistry ani ten 20l sud od výroby v Millers NEMÁ samolepící uzávěr pod víčkem) - si proto IMHO myslím, že chce rači prodávat 5l kanistry quli větší marži na nich.
Já nadále plánuju sa držet těch 20l sudů, ale vrtá mito furt fpalici...
Napíšu teda ešče stejný dotaz/prosbu o vyňadření přímo ke zdroji - do UK Millers centrály (na jejich customer support). Du NATO.
ASž/esli sa z teho něco urodí, písnu sem co.
"Takle oxidovaný/degradovaný wolej bych si nigdy do svého brmbrmbrm nenalil". Bližšího vysvětlení k temu se mi ale tam nedostalo. Taxem se vyptával i na English auto-moto forech a dostalo se mi jediné relevantní odpovědi ale zase bez udání původu/hodnověrnosti: Následně sem se dotázal Ing. Vejvody (MillersOils.cz) a ten mi (krapet vyhýbavě) odpověděl, že !on osobně! by radši kupoval 5l kanistry než 20l sudy (podotýkám, že ani litroffky, ani 5l kanistry ani ten 20l sud od výroby v Millers NEMÁ samolepící uzávěr pod víčkem) - si proto IMHO myslím, že chce rači prodávat 5l kanistry quli větší marži na nich.
Já nadále plánuju sa držet těch 20l sudů, ale vrtá mito furt fpalici...
Napíšu teda ešče stejný dotaz/prosbu o vyňadření přímo ke zdroji - do UK Millers centrály (na jejich customer support). Du NATO.
ASž/esli sa z teho něco urodí, písnu sem co.
Nepřátelská garáž. A proto tam furt lezeš a necháváš se od ostatních ponižovat. Ty opravdu nejsi chlap 
2.0i 107kW
Urážky od udiotů tam mi nevadí/ignoruju. (Kupodivu ale jen) tam (mezi hromadami hnoje a špíny) zaznělo technické řešení mého nedávného poblému s vysokou těplotou woleje (ref. blbnoucí lambdy - mně ani nikoho soudného inde to nenapadlo).
Takže proto až mi skončí banán na SuperForu (= v říjenci) tam polezu se stupido-otázkama zas...
Takže proto až mi skončí banán na SuperForu (= v říjenci) tam polezu se stupido-otázkama zas...
Klidně si to mysli, máš NATO plné právo, já ale mám dva zápisy v OP, které tvrdí opak.
Však se podívej na sebe. Ani stárnout s grácií neumíš. S garáže sis udělal svůj blog, kam píšeš kraviny ze svého života, co nikoho nezajímají 
Takže ano, myslím si to správně.
Takže ano, myslím si to správně.
2.0i 107kW
Nikomu to samozřejmě nepřeju, ale abys to pochopil, je nutno si prožít raka a přežít ho jen díky chemii s jejími následky.