S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Kuju.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak jo, od tří různých lidí sem dostal fpodstatě stejný návod/inspiraci na in(g)terval 7500km a já k témuž tež inkjlinoval = už mám zaspáno v blbníku a zároveň sem si tam čebreně dopsal i "CFS forever".
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dyby něgdo taky používající CFS od Millersů chtěl krapet ušetřit: Na runder.cz mají (asi) nějakou akci = 5l kanistr CFS 5w40 NT+ za necelé 2 tis (tj. 4 stovky za litr což je úspora asitak stovky na každý litr proti běžné ceně) + nemyslím si, že je to nějaký fejk od čankajška/pšonska = jeden už je na cestě ke mně.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Neni jeden malo? :)
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já doufám, že ne - v kanistru mám ešče asi 8l (+ fčíl bude pět = 13, než to tam ale naliju, tak to laicky=pohledem a počuchem nějak musím zkuntrolovat, že to fuckt není nějaký šmejd), do servisu ca 4kkm = podle posledních dolití ce 2litry, tak to snad už takle vyjde. A po tom servisu kupim zase 20l kanistr, btw ten mají u teho rundera taky o něco levněji než sem schopen ho kupiť s VIP slevou přímo u Millersů. Ale to budu řešit až 2027.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska od pěti ráno za kniplem (m4Zlika), skoro celý den s větrem ve vlasech, paráda,...m4Zlik křasně odfungoval bez sebemenšího poblémy, PaCha sem neska tady nigde nepotkal, enem hafo stacjonárů.

Ale mám teda dost....

Spojil sem do jednoho okružního výletu prcovní záležitost i tři dochtory po celé Moravě - jeden těžký neúspěch, dva s inspirací pro můj další boj (prohraný?) s gerontem. Takže celkem úspješný den. :ymhug:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, a .... už sem to tu spal (= můj post-chemický geront sa mj. projevuje i téměř totální ztrátou fšímavosti): Neska sem dojel do Holomóca, našel na sidlíšti parkovací místo, zaparkoval, nandal střechu, m4Zlika zamknul a šel za dochtorem (směrem od řidiče vlevo). Po ca hodině sem k m4Zlikovi přišel z opačné strany (na straně spolujezdce) a myslel sem, že mě klepne pepka - wokno u spolujezdce do poloviny sjeté dolů (občas/velmi zřídka to takle při nanadávání střechy udělá a dělá to tak už od 2013 = neřeším, asi nějaký falešný kontakt čico), já přitom natahování střechy ale seděl vevnitř a přesto sem si toho, že to wokno sjelo napůl dolů nefšim. Kuwa geront! (Naščestí sa ale nic nestalo, uffff.)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, ešče afterthought k temu BA98NA by ONO: Spotřeba stejná jako s V100 resp BA95NA od Orlenu = 15+. Ale jaxem tu už spal spotřebu vůbec neřeším.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 20 srp 10:03 Dyby něgdo taky používající CFS od Millersů chtěl krapet ušetřit: Na runder.cz mají (asi) nějakou akci = 5l kanistr CFS 5w40 NT+ za necelé 2 tis (tj. 4 stovky za litr což je úspora asitak stovky na každý litr proti běžné ceně) + nemyslím si, že je to nějaký fejk od čankajška/pšonska = jeden už je na cestě ke mně.
Už sito myslím:
millers fake.jpg
Ta litroffka a vzorek vpravo sou 100% OEM nefejk.
Samozřejmě reklamuju/vracím a sem na runder.cz parádně nasrán.
Písnu sem, jak to dopadlo.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak jo, i ing. Vejvoda od Millersů mi potvrdil, že je to fejk, CFS odjakživa MUSÍ mít nahnědlou barvu. FUCK FUCK FUCK runder (přečtli si moji reklamaci, ale prozatím nic). Nebudu už nigdy vymýšlet jak ušetřeit pár stokoňur (= CFS budu už objednávat enem přímo u Millersů).
Odpovědět