To je nezmysel. Malicko tie auta sledujem a ked sa to riesilo 5-6 rokov dozadu tak sa bezne manualne gt4 predavali okolo 110 000 eur. Dnes sa auta z tych rokov bezne predavaju za 90 000+. GTS 4.0 boli o cca 15 000 lacnejsie.pavproch píše: ↑úte 11 srp 05:33 Tehdy nebyly. Ale později by to bylo bývalo mělo vliv, takže proto (= hindsight) ji kuju, že mě vodtoho tehdy odradila ....
I dyž u ní to tehdy nebylo o předvídavosti co bude sfirmou, ale o subjektivním odporu k tomu. Já tehdy taky něměl tucha, že sa to popsuje tak moc a tak rychle ... jen sem odjakživa žil s bubákem ve škebli, že stát na jediné velké + jedné pomocné malé noze není podnikatelsky úplně optimální... což sa následně i potvrdilo + ano, můj podnikatelský fail, že sem nedokázal - i dyž semse roky snažil - najít a vybudovat tu druhou plnohodnotnou nohu.
20 000 eur v tej tvojej hompore za tie roky zahucalo celkom urcite a vozil si sa vo vylagrovanom bmw namiesto noveho porsche v zaruke. Mozno by to auto viazalo nejaky kapital, ale na konci dna si na tom neusetril zhola nic. A zijeme len raz ako sa hovori.