Porsche - vse o sportovnich modelech

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
911T
Mistr volantu

Re: Porsche - vse o sportovnich modelech

Příspěvek od 911T »

pavproch píše: úte 11 srp 05:33 Tehdy nebyly. Ale později by to bylo bývalo mělo vliv, takže proto (= hindsight) ji kuju, že mě vodtoho tehdy odradila ....
I dyž u ní to tehdy nebylo o předvídavosti co bude sfirmou, ale o subjektivním odporu k tomu. Já tehdy taky něměl tucha, že sa to popsuje tak moc a tak rychle ... jen sem odjakživa žil s bubákem ve škebli, že stát na jediné velké + jedné pomocné malé noze není podnikatelsky úplně optimální... což sa následně i potvrdilo + ano, můj podnikatelský fail, že sem nedokázal - i dyž semse roky snažil - najít a vybudovat tu druhou plnohodnotnou nohu.
To je nezmysel. Malicko tie auta sledujem a ked sa to riesilo 5-6 rokov dozadu tak sa bezne manualne gt4 predavali okolo 110 000 eur. Dnes sa auta z tych rokov bezne predavaju za 90 000+. GTS 4.0 boli o cca 15 000 lacnejsie.
20 000 eur v tej tvojej hompore za tie roky zahucalo celkom urcite a vozil si sa vo vylagrovanom bmw namiesto noveho porsche v zaruke. Mozno by to auto viazalo nejaky kapital, ale na konci dna si na tom neusetril zhola nic. A zijeme len raz ako sa hovori.
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

a potom.. popri caymane je z4 len slepa vetva vyvoja, cize jedno auto namiesto dvoch co situaciu zase uplne meni.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

smysl by to mělo, když by to byla Z4MC
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

911T píše: včera, 11:56 vozil si sa vo vylagrovanom bmw
Nemáš pravdu, m4Zlik je motoricky a podvozkově v tiptop stavu, že ho nemeju zvenku je jiná a je to záměr/IMHO zbytečnost.

Já 2020 měl nabídku na kajmana 4.0 (do výroby) v pro mojí specs. za 1.75 mio CZK bez DPH (uvažoval sem to na firmu, plátce DPH) a na fir. účte ftu chvíli bylo víc než 10mega, čuli na 4+ kajmany. Znova: Mockrát ji ale díky, že tenkrát řekla NE (vzhledem k tomu jaká firemní zakázková tragedie to byla od ca 2022-3 = proto hindsight).

Na mojeho Fitipaldiho je/bylo 258 baworských kobyl se zkráceným diffem tak akoráth, cokoli silnějšího/rychlejšího by smrdělo průšvihem... = hindsight2 ref moje NEzdraví, neska už i z m4Zlika mívám chvílema strach.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Předseda píše: včera, 12:28 smysl by to mělo, když by to byla Z4MC
Ano, treba tahle je uplne bozi :x
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/z4/210869945
Az jsem se zamyslel zda neprodat M140i a neprejit, ale pak jsem se vratil do reality a uvedomil kolikrat jsem se byl jen tak projet autem ... (A jeste si pokecal s claudem a ten my vysvetlit ze ta S54 ma docela velky servisni naroky ...)
Odpovědět