Ceny PHM ref aktuální válka v Iránu
Re: Ceny PHM ref aktuální válka v Iránu
Před 2 týdny cestou do Bavor jsem bral u Orlenu plnou a jo, sleva na kartu byla 1 Kč, ale ze 42,90. Dnes jsem jel do Čech a bral u EuroOil plnou za 40,50 a cvrknul jsem si tam VIF. Pocitově se mi zdá motor živější na benzinu od EuroOil s VIF.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Orlen v RpR furt nad 42 (stojan), fčera sem ale gdesyk zahlíd článek, že ešče během srpence by průměr měl slízt pod 40 quli levnější ropě (tj. ne až po prázdninách, gdy dycky býval benzín dražší než mimo sezonu dovolenkárov). Uvidíme, uslyšíme.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Makro 39,9 už od soboty
Já v neděli tankoval 110 litrů N95 za 39,50 Kč. Č.S.Uhlíř v Čelákovicích.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Dostal sem nápad (... a není to o snaze ušetřit, je to snaha osobně prozkoumat zde i inde mnohokráte vychvalované = levné ONO (nejbližší mám v Mošnově u letiště, čuli mimo obvyklý radius, čuli vživotě sem neměl v nádrži).... ale zítra tama schválně poyedu m4Zlikem na pokec se spánkovým dochtorem ve FNO a v nádrži má m4Zlik zbytek tak akurváth abych tam doyel... sem ukrutně zvjedaff na jejich BA95NA (kdosyk tady spal, že mu jeho béemwé na tu sračku od nich jelo "kostrbatě"). Projedenkrát to holt risknu (osobní zkušenost je 100x než JPP), abych věděl esli je to fuckt tak "kostrbatý" benál jako ten neskutečný sráč FuelSave od Shellu, na který mi N53 a později i N52 jelo opravdu KOSTRBATĚ (as N53, pokud sa pamatuju správně) dokonce i zdechalo.
I dyby to ale bylo OK, mám to tam tak mimo, že zůstanu i potem věren (mně geograficky blízkému/příhodnému) Orlenu.
I dyby to ale bylo OK, mám to tam tak mimo, že zůstanu i potem věren (mně geograficky blízkému/příhodnému) Orlenu.
Raději to ani nezkoušej, protože už předem víš, že to bude špatné...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Ano, čekám katastrofu, ale prostě chci mít ośobní zkušenost. Třeba ale budu příjemně překvapen.
to totiz poznas hodne, zvlast na ty vymazleny kare co mas
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Náhodou (nejen) m4Zlik ale fšechny moje dosavadní BMW měly/mají spoustu vymazlerností s vlivem na jízdní vlastnosti, ale do nastavení motoru sem NIGDY nehrabal (quli obavám z poblémů na STK a ME, jen u pičatě se chovající N53 sem marně zkůšal piggybag, žeby třeba tu pičastost vyžehlil, nevyžehlil bohužel) takže ftomhle je to stock, žadný vymazlenec.