krásná práce, udělal jsi dobře, žes ho nehonil, možná bys měl problém i tyřidičBOB píše: ↑včera, 21:51 To si uvědomuji právě, že už jsem to tady nemusel psát
I policajt říkal, že jsem měl z prdele kliku i v tom, že to bylo GSo, které to dalo vlastně mnohem líp, než já. Dost kamarádů mi napsalo: já bych se za ním otočil a dojel ho. No, seděl jsem tam takhle asi 5 minut v poli a docela z toho byl takový nesvůj. A to jsem zažil už docela dost nepříjemných věcí.
Onboard videa
Re: Onboard videa
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez velky klobuk dolu za to ako si to "uhral" 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
- Truck Daškam
- Letec
Psal jsem o chodcích. Jako chodec bych šel taky, jako řidič ne - i když v případě lokálky, která je ve stanici? Asi bych to neudělal, ale zároven bych neřešil že někdo jiný joTD: aha, tak už vím, proč lidi projíždí na přejezdu na červenou - je to lokálka a jede to pomalu![]()
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: je to tak. Znám se - padnou rolety a je tma
A s devítkou za pasem, to může nabrat rychlý spád :-/
Dělám si samo prdel, ale jeden nikdy neví. Minimálně, kdyby byl drzej, tak by dostal pár výchovných do obličeje.
Dělám si samo prdel, ale jeden nikdy neví. Minimálně, kdyby byl drzej, tak by dostal pár výchovných do obličeje.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Ale co s tym dalej? Je sanca ze ho najdu? A ze preukazu totoznost vodica? Mas nieco poskodene?