No, já soláry na střechu nechci. Já mám z matematiky asi jenom 2 zkoušky, ale umím si spočítat, že mi to nedává žádný ekonomický smysl.
Na nabíjení EL auta mi doma stačí 400V.
mattone: smysl to pro mne má jako třeba druhé auto do rodiny, kdy to jednou za týden nabiju, když jsem s dětmi někde v nákupáku nebo poblíž místa s nabíječkou. Což asi vždy klouzne. Jako pracovní nástroj je to použitelné v případě, že v místě dojezdu má můj zákazník možnost dobíjení. Jinak, abych trávil 3x20 minut každý den na drátě - to mi přijde šílené plýtvání časem, který na tomto světě mám...protože nevím, kolik ho ještě mám.
Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Nebydlím v paneláku, ale v apartmánovém domě. Na balkoně nenabiju, před domem také. Kapišto?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ja bych to jako druhy bral hned. Klidne tu 60 baterku. Shodou okolnosti ted mam na vikend id7. Zatim cca 100km, 21kwh, tempomat 150. Tohle auto by s vetsi baterkou a 800v bylo super.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Ryze technicky musím narovinu přiznat, že taková nějaká e-Pindica by to poskakování kolem komína s našou Pindicou taky zvládla, enemže.... ten poblém s technickou nemožností nabíjení doma (= kolabující síť + inde neni gde, do prce neyezdí - já i drahá 3/4 děláme z domu) je stále přítomen. Minulý týden byl u súseda gdosyk s e-mobilem na náščevě a (zřejmě) nabíjel u něj ze zásufky, bo žárofky zase blikaly a telka chvílema zhasínala i dyž já žádnou cirkulu apod. puščenou neměl.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
a proc to neresis s CEZ distribuce? Pokud to jde mimo povolene meze, tak to musi resit
Pravda vyděsí
Dojedu k hotelu kde sou 2 nabijecky a na 1 samozrejme stoji fosilni hnudaj. To je na koleno
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Mezitim hnudaj pryc a misto nej elroq. Asi si to naky sikula blokoval. Na druhem miste plugin xc60 co se nenabiji. Jo elektromobilita 
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex