Jo, našprtat se na zkoušku z matiky, fyziky, deskripce, termo- a hydrodynamiky na strojní fakultě, můžeš to zkusit
Politický koutek
Re: Politický koutek
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Proč dokazovat, když jsem po předcích Němec?Předseda píše: ↑dnes, 07:46 mě by zajímalo, jak by se jerry tvářil, když by nás napadli Slováci. Jestli by nasedl do tanku nebo by zůstal ve svém bytě v bavorských horách a dělal, že se ho to netýká? A hlavně jak by se tvářil, když by nějaký chuj od klávesnice tvrdil, že se má z toho bytu zvednout, nechat ženu a děti a jít bojovat, protože jinak je srab, přiživník atd.. Nebo když by v tom bytě byl a bylo mu 25.. a někdo mu říkal at kouká si jít sednout do tanku.
Něco mi říká, že by do žádného tanku nesedl a všemožně se snažil dokázat že je němec...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A vlastně mám jednu "aktuální" po(b)litickou reminiscenci: Protože moji předkové (jak z tátovy tak máminy strany) za komančů utrpěli silná příkoří (quli nekomptidebilnímu buržo- původu) mám anti-komančovství geneticky fkrvi (odjakživa a nafurt). Ale... neska po obědě sem čumnul na telku (ČT sport) na panoramu a paq tam běžel archiv D o (turistickém) vodáctví za totáče (konkrétně sjíždění a táboření na Ohři) a... zabylo mi normálně teskno po stavu, jaký byl na řekách za totáče (moclikrát sem tehdy byl na Vltavě a Lužnici), páč moje poslední zkušenost (Vltava asi 2015) byla ukrutné rozčarování a zklamání z davů, omezení a komercializace.... ftomhle (asi jediném!) ohledu bylo za totáče/komančů líp...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Abych upřesnil debatu, která se rozkošatěla. Asi díky tomu, že se netajím neláskou jak k rusákům tak k ukáčkám, kvůli tomu, že oba národy účastí na okupaci neblaze ovlivnily moje dětství a mládí. Ale v tomto případě vše začalo, že tyhle nové podmínky ohledně bojeschopných mužů měly platit od počátku anebo vůbec. Proto jsem napsal, že tohle mělo platit od počátku války pro všechny příchozí. Protože zavést to až teď, znamená sankci jen pro některé a to spravedlivé není. Jeden měl možnost odejít a může zůstat dál a druhý nesmí a jde na smrt. Ti druzí by jistě se mnou souhlasili. Takže nikoho do tanku neposílám, pouze mám rád pravidla pro všechny stejná. A tohle je takové typicky sovětské. Tím to z mé strany ukončuji, protože názory jsou různé a nemá cenu druhého přesvědčovat, aby ho měnil. Má na svůj názor plné právo.