Pokud sem hledal správně, tak tady takové vlkno ešče nenisu. Už je...
Už sem tu spal miljonkát, že preferuju blbý tlačítkový tydlifon a že ho mám jen a pouze na hovory a SMS (ne fernet v mobilu) - Hammer Bow+ G (+ stejný 2G v záloze + i stejný 4G v záloze až 2028 skončí G2 síť).
Tak. Potvrzení mého celoživotního kreda "gdo je připraven na průser, tak průser dycky přijde a nepřekvapí ho": Fčíl při vycházce na stávajícím Hammer Bow 2G (2022 nebo 23) přestal sfítit hlavní displej, asi sa unavil/ulomil přívodní druot (véčko= namáhání při každém otevření). Už je fpopelnici, SIM přendány a protože sem ho už měl přednastavený asitak z 99%, skoro žádná prce kolem teho. Už zase sfítí = tydlifonuju.
A afterthought: Na ten 4G je ešče ca 2 rocky čas, ale přednastavím si ho už taky. Jen musím zase sehnat nějakou jednorázovou SIM O2 (GO) nebo nějakého virtuála pod O2, abych to moh uďát. Ta stará (se kterou sem přednastavoval ten druhý 2G) je už expirovaná = neplatná = nepřihlásí se do sítě.
Mobilní telefony a vše okolo mobilních komunikací
Mobilní telefony a vše okolo mobilních komunikací
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: Mobilní telefony a vše okolo mobilních komunikací
Existuje simzdarma.cz, ale ... sem ešče 2 kačky ušetřil
- SIM tescomobile za 98 s kreditem kilo.
KURWA!
Člověka dycky něco něčekaného brutálně srazí na zem. A to tak, že velmi. Co sa može posráť, to sa taky poséře.... A jaxem to fšecko měl hezky promyšlené - viz výše..... KURWA!
Od rána, gdy sem zprovoznil ten druhý 2G tydlifon sem až před chvílí měl první příchozí hovor, zvednul sem ho a... hlucho, protistrana mě ale slyšela = in-built reproduktor umřitý. Výsledkem zkoušení je, že fuckt ten interní reproduktor nefunguje, externí (handsfree) ale jo. Ale to je mi samozřejmě k hownu. A ten tydlifon sem "sušil" už od 2023 = už samozřejmě nenisu v záruce. Že tomu funguje reprák mě při jeho zprovozňování fuckt nenapadlo vyzkoušet, on totiž start-up i zvonění/příchozí SMS zvuky vydává tím externím reprákem.
Takže už jedu a tydlifonuju VOLte 4G a tomu přístroji zvuk teda de správně. Uff, aspoň, že tak. Aji nastavení fšeho podle sebe sem už skoro uďál.
A du objednát ešče jeden do zásoby, buhví jak dlúho budou ešče k sehnání.....
Člověka dycky něco něčekaného brutálně srazí na zem. A to tak, že velmi. Co sa može posráť, to sa taky poséře.... A jaxem to fšecko měl hezky promyšlené - viz výše..... KURWA!
Od rána, gdy sem zprovoznil ten druhý 2G tydlifon sem až před chvílí měl první příchozí hovor, zvednul sem ho a... hlucho, protistrana mě ale slyšela = in-built reproduktor umřitý. Výsledkem zkoušení je, že fuckt ten interní reproduktor nefunguje, externí (handsfree) ale jo. Ale to je mi samozřejmě k hownu. A ten tydlifon sem "sušil" už od 2023 = už samozřejmě nenisu v záruce. Že tomu funguje reprák mě při jeho zprovozňování fuckt nenapadlo vyzkoušet, on totiž start-up i zvonění/příchozí SMS zvuky vydává tím externím reprákem.
Takže už jedu a tydlifonuju VOLte 4G a tomu přístroji zvuk teda de správně. Uff, aspoň, že tak. Aji nastavení fšeho podle sebe sem už skoro uďál.
A du objednát ešče jeden do zásoby, buhví jak dlúho budou ešče k sehnání.....
Objednáno, dokonce sem NATOm i stovku ušetřil zato že sem Datartu dal jeden z mnoha svých emailů (proto stvořených/určených).
Btw, spoilu s modernizací (z 2G na 4G) na ten Bow taky ale dopadly (negativně) snahy šetřit (zjednodušovat) "modernizací ke zmaru" jako dycky: 2G měl nezávislé nastavení doby sfícení vnějšího a vnitřního displeje (vnější stačí pár kukund, vnitřní pro čtení SMS musí sfítit dýl), ten 4G už má jen jedno nastavení pro obě stejně. Fuck.
EDIT odpo:
Žít s tím samozřejmě budu, ale není to teda vůbec ani trochu kompatidebilní s mým utilitárním wokem/cítěním. Fuck moderní doba.
EDIT odpo:
.....a afterthought - nejen to ráno zmíněné zjednodušené nastavení", obecně ftom 4G je uživatelské rozhraní fporovnání s původním 2G IMHO taky výrazným krokem z5, zatímco 2G byla silně "utuilitarian" (= žádná načančaná grafika, jen holý text malým písmem = na malý displej sa teho vlezlo hodně), 4G je poplatná nešní grafo-maniakální době (fše vyvedené velkými písmeny a barevně = to co dříf bylo na jednom displeji sa fčíl musí odrolovávat atd...) Jj, je to tak, inovací ke zmaru.pavproch píše:"modernizací ke zmaru"
Žít s tím samozřejmě budu, ale není to teda vůbec ani trochu kompatidebilní s mým utilitárním wokem/cítěním. Fuck moderní doba.
Tady uz asi ani doktor nepomuze 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex