Ceny PHM ref aktuální válka v Iránu
Re: Ceny PHM ref aktuální válka v Iránu
Sem ráno gdesyk zahlíd titulek, že lidi stáli u Ono fčera dlúhé fronty na "levný" benzín před zdražením...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
tam jsou fronty furt i bez zdražení.. to bych totiž řekl, že je pumpa "pro naše lidi"
Esli to měla být provokace na mě (ref cosem tady spal nedávno: ONO=obskurní), tak ňa nevyprovokuješ.
Tady je ten článek.
Tady je ten článek.
nevím cos kde psal. ONO prostě jede malou přirážku na obrovským výtoči. Zároveň doprovodné služby jsou nulové. Vybavení stanic nulové, resp. vypadá to jako před 30 lety v turecku, marketing žádný, čistota čerpačky často nevalná.
Ale jasně - účel natankovat levně to plní skvěle. Já na jejich benzín najezdil už učitě desítky tisíc km bez problému. Už jsem tam ale dlouho nebyl. Jednak už to mám z ruky, změnila se mi trasa a pak mě už brutálně sraly ty kolony. Přitom jsou pumpy co mám "u baráku" a jsou třeba o korunu dražší.
Ale jasně - účel natankovat levně to plní skvěle. Já na jejich benzín najezdil už učitě desítky tisíc km bez problému. Už jsem tam ale dlouho nebyl. Jednak už to mám z ruky, změnila se mi trasa a pak mě už brutálně sraly ty kolony. Přitom jsou pumpy co mám "u baráku" a jsou třeba o korunu dražší.
Mám to stejně. Tankuji u nich jen v noci, když tam není kolona a mám "prázdno".
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
tak včera nafta za 40,5 a dnes 41,9... No to by mi kroutilo prsty u nohou, když nedávno byla nafta za kolik? 35?
Já poyedu za chvíli do RpR na Orlen nakrmit m4Zlika, před-před-předfčírem byla plná BA95NA za 40,50 (stojan), neska sem teda taky zvjedaff fest.
Tak 42.10, sem čekal i víc...