Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
https://www.garaz.cz/clanek/novinky-bmw ... .seznam.cz tady uz takovy problem asi nebude 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já vím - TD nám vysvětlí, jak to mají těžké. Za přetížení nemohou a 22t si ani nevšimne a najít parkoviště na odpočinek za 6900 km je prostě nemožné. Tak co měl chudák dělat, když chtěl být doma s rodinou
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ri ... ilter_varB
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ri ... ilter_varB
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
To přeložení 22t - to bude spíš zase jen nadměr bez vyřízeného povolení
A ty ujeté kilometry bez komentáře, vůbec to nemusel jet sám... Na druhou stranu.. Odjet 1400km, pak usnout a spát a pak hned zase jet (tj bez čumění na televizi), to si asi představit dokážu.
Ta pauza je 11h, což je za mě promrdanej čas. Kdo spí aspon těch 10h?? Navíc v tomhle vedru je lepší jet s klimatizací, než nespat a převalovat se zpocenej
On kdyby měl být zátah na unavený řidiče, alias češi do chorvatska a "němci" do turecka, to by se všichni divili
A ty ujeté kilometry bez komentáře, vůbec to nemusel jet sám... Na druhou stranu.. Odjet 1400km, pak usnout a spát a pak hned zase jet (tj bez čumění na televizi), to si asi představit dokážu.
Ta pauza je 11h, což je za mě promrdanej čas. Kdo spí aspon těch 10h?? Navíc v tomhle vedru je lepší jet s klimatizací, než nespat a převalovat se zpocenej
On kdyby měl být zátah na unavený řidiče, alias češi do chorvatska a "němci" do turecka, to by se všichni divili
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže klasika - opět v pohodě. 
Ale když se ti před čumákem motá skútr, tak se můžeš posrat.
Ale kamioňáci, ti prostě mají předem vše omluveno.
Ale když se ti před čumákem motá skútr, tak se můžeš posrat.
Ale kamioňáci, ti prostě mají předem vše omluveno.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Já nepsal, že to je v pohodě.
Ale ano, senzaci a dramata v tom nehledám - pokud nekličkoval únavou, nepomohl si nějakým fetem a během kontroly neusnul
Že mu chybělo povolení na nadměr mi je úplně jedno, to je byrokratický problém a spíš to znevýhodňuje konkurenci. A okrádá stát o poplatek no
Ale ano, senzaci a dramata v tom nehledám - pokud nekličkoval únavou, nepomohl si nějakým fetem a během kontroly neusnul
Že mu chybělo povolení na nadměr mi je úplně jedno, to je byrokratický problém a spíš to znevýhodňuje konkurenci. A okrádá stát o poplatek no
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Na betonárně se rozbil elevátor. Takže výroba stop, musí se to opravit. Musí přijet jeřáb
Bud může přijet cca za 14dní než se vyřídí výiímka nebo tam může bejt pozítří a bude to o 10 000 dražší
Hádej která možnost vyhrála, asi za 4dny výroba běžela
A výjimka není problém, tu ten jeřáb dostane, ten má hmotnost danou, jak vyjel z linky. Problém je, kdy ji dostane
Bud může přijet cca za 14dní než se vyřídí výiímka nebo tam může bejt pozítří a bude to o 10 000 dražší
Hádej která možnost vyhrála, asi za 4dny výroba běžela
A výjimka není problém, tu ten jeřáb dostane, ten má hmotnost danou, jak vyjel z linky. Problém je, kdy ji dostane
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No a? Koho je to problém? Chytnou ho, dostane flastr. A tak je to v pořádku.
Zkusil by sis jet bez výjimky do Rakouska nebo Německa?
Každý máme ve své práci nějaké problémy… Opravdu řídit kamion není žádná raketová věda.
Zkusil by sis jet bez výjimky do Rakouska nebo Německa?
Každý máme ve své práci nějaké problémy… Opravdu řídit kamion není žádná raketová věda.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Úplně stejně, jako že někdo jede na dálnici 160. Proč nepíšou o tom stejně dramatické články?No a? Koho je to problém? Chytnou ho, dostane flastr. A tak je to v pořádku.
Nejsem z oboru, takže nevím.Zkusil by sis jet bez výjimky do Rakouska nebo Německa?
Ale co jsem pochopil, u nás se zhřeší na to, že nejspíš projede, pokuty nebyly vysoké a tak bylo (je?) snažší to neřešit a jet
A tak nějak tuším, že kdyby stát uměl tohle řešit OBRATEM, tak by bylo po problému. Jenže se nechce.
No vidíš to. Tak tím spíše nechápu tenhle katastrofický článek a proč je potřeba někomu říkat, kdy je unavenej a kdy neKaždý máme ve své práci nějaké problémy… Opravdu řídit kamion není žádná raketová věda.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
160 po dálnici je podle tebe stejné, jako lopata, co jede se 40t Evropou bez řádného odpočinku?
Nebo někdo, kdo má přetížení 20t a brzdnou dráhu/jízdní vlastnosti úplně jinde?
Nebo někdo, kdo má přetížení 20t a brzdnou dráhu/jízdní vlastnosti úplně jinde?
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW