Banky, peníze, finance, investice...
Re: Banky, peníze, finance, investice...
Moje škeble přes to prostě nejede. Netvrdím ale, že je to tak správně.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Ježišmaria, prostě jim napiš. Nejhorší, co se může stát, je, že tě pošlou do háje a výsledek bude stejný jako teď. Anebo (což je tak 90% šance) ti prostě pošlou chybějící dvě krabičky. Jestli si myslíš, že třeba já jsem to chybějící zboží dokládal nějakým videem z rozbalování, tak ani náhodou.
A co se týče té záležitosti s obchodníkem, i to se stává. Banka transakci ověřovanou CVV kódem s nesprávným kódem prostě zamítne, ale zároveň není vynuceno provádět transakce jen s CVV kódem, tzn. obchodník to opravdu může zkusit znovu bez ověřování (jako ve tvém případě) a mnohdy to zabere ke spokojenosti všech stran (jako ve tvém případě). Přestaň pořád všude vidět spiknutí.
A co se týče té záležitosti s obchodníkem, i to se stává. Banka transakci ověřovanou CVV kódem s nesprávným kódem prostě zamítne, ale zároveň není vynuceno provádět transakce jen s CVV kódem, tzn. obchodník to opravdu může zkusit znovu bez ověřování (jako ve tvém případě) a mnohdy to zabere ke spokojenosti všech stran (jako ve tvém případě). Přestaň pořád všude vidět spiknutí.
Ráno dycky mívám čistější mysl = fčíl ňa napadlo ten "špatně zadaný" CVC otestovat (= záměrně zadat špatně) při platbě fernet-nákupu s kartou jiné banky u jiného webshopu.... vyzkušam (při nějakém nákupu na který nebudu spjechat... a vlastně už vím co to bude - neska odpo to schválně testnu....)
Deed is done, a to hned 2x...
Udělal sem hned za sebou na notino.cz dvě identické objednávky na 3-pack zubní pasty Sensodyne Repair and Protect (s různými údaji jako adresa, č. mobilu atd.), jednu zaplatil VISA kartou z té obskurní FIO se záměrně blbě zadaným CVC a tu druhou VISA kartou čsob (o5 sem záměrně v jednom čísilku zkurwil CVC) a.... obě dvě platby proběhly bez upozornění při placení a od obou už mi přišlo i poděkování z notino za provedenou platbu.
V obou IB je ta částka (stejná = 351ká) blokovaná /čekající na provedení bez jakéhokoli upozornění.
Takže to vypadá, že FIO a fitboy.cz sou ftom nevinně, je to asi VŠEOBECNÁ BEZPEČNOSTNÍ CHYBA vydavatele těch karet = VISA. Mastercard sem nezkoušel i dyž ho mám taky.
Udělal sem hned za sebou na notino.cz dvě identické objednávky na 3-pack zubní pasty Sensodyne Repair and Protect (s různými údaji jako adresa, č. mobilu atd.), jednu zaplatil VISA kartou z té obskurní FIO se záměrně blbě zadaným CVC a tu druhou VISA kartou čsob (o5 sem záměrně v jednom čísilku zkurwil CVC) a.... obě dvě platby proběhly bez upozornění při placení a od obou už mi přišlo i poděkování z notino za provedenou platbu.
V obou IB je ta částka (stejná = 351ká) blokovaná /čekající na provedení bez jakéhokoli upozornění.
Takže to vypadá, že FIO a fitboy.cz sou ftom nevinně, je to asi VŠEOBECNÁ BEZPEČNOSTNÍ CHYBA vydavatele těch karet = VISA. Mastercard sem nezkoušel i dyž ho mám taky.
UPDATE: Taxem teda do teho fitboye písnul zdvořilou prosbu, no...
Tak, FIO už zase čebreně řve (jako u té předchozí platby, kerá ale paq i přes ten řev normálně odešla):
IMHO ale to odejde zas....
V čsob prozatím žádná hláška, platba dál blokovaná a čekající na provedení....
Ať sa stane cokoli (ať už dostanu žádný, jeden nebo oba balíčky) jemito šumák, páč zásobu Sensodyne ešče asi na měsíc doma mám a během toho měsíce sa to nějaka utřepe....a budu vědět, esli objednávat něgde inde nebo ne....
V čsob prozatím žádná hláška, platba dál blokovaná a čekající na provedení....
Ať sa stane cokoli (ať už dostanu žádný, jeden nebo oba balíčky) jemito šumák, páč zásobu Sensodyne ešče asi na měsíc doma mám a během toho měsíce sa to nějaka utřepe....a budu vědět, esli objednávat něgde inde nebo ne....
Tak notino už posralo oba (nezaplacené/zaplacené?) balíky, od obou mám tracking = osvědčené zubní pasty budu mít zase na pár měsíců zásobu. Ani jedna IB prozatím ale neukazuje žeby ten penys opravdu/skutečně odešel..... zaúčtování fernet plateb kartou ale dycky tam i tam pár dnů trvá, takže sa uvidí možná zítra....
EDIT odpo: 2x3 zubní pasty už mám fprackách, další sa uvidí/uslyší...
EDIT odpo: 2x3 zubní pasty už mám fprackách, další sa uvidí/uslyší...
Přesně, už těch 351 ká z FIO odešlo...v čsob ešče pořád blokace. Esli to odende i tam taky, tak je opravdu poblém ve VISA, ne v bankách, esli to neodende, tak je poblém ve FIO. (...ale já to notino.cz ale samozřejmě paq pošlu, inak).
tak myslim ze si tu sam psal ze to zadny problem nikde neni, je to jen jiny zpusob autorizace. nevim co furt resis
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Tak odešla i ta platba z čsob, čuli celý CVC je úplná ZBYTEČNOST NAPIKAČU. Fuck těm co nařídili to zavést (tipúuju obyvklého pachatele = Uršula)