BMW Divize
Re: BMW Divize
Treba sa zmierit s tym ze x3 dnes velkostne supluje x5 a 3.0d je stale v ponuke. Ten mongoloidny volant sa da tiez vymenit za iny, takze v ramci moznosti este nie je tak zle.
Fčíl sem otevřet TyTrubku a tam taky...
Doposud sem o Mattovi měl názor že se snaží být objektivní a čuměl na jeho videja - jen pohybl.obrázky bez zvuku - ráth, už nemám a asi už nebudu čumět (nerozklikával sem, ten nadpis mi stačí).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Možná je to extravagantní, možná provokativní, ale elegantní ani náhodou. Nabízelo by se, že je to generační rozpor. Ale znám plno lidí o generaci mladší, kterým se většina současných aut také nelíbí. Naopak, když bylo mému tátovi před 30 lety šedesát, tak se mu a jeho kamarádům tehdejší nová auta líbila. Takže zakopaný pes bude jinde.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
nadpis ze je to lepsi nez MB ti staci k tomu abys ho zavrhl. si normalni?
hlavne ze tu nejvic hodnoti x5 jerry a pp, typicka cilovka
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
= takže já a jerry máme zakázáno se vyňadřit.
Hezky to máš ftom svém pokřiveném sfětě srovnané.... přeju krásný den.
@matt: Není to ojedinělé videjo, takových podobných zavádějích má fposlední době na TyTrubce víc, ty jeho dřívější srovnávací testy často nesrovnatelných brmbrmbrm byly pro mě zajímavé, tyhlety (placené? neb inak zkreslené) marketingové výkřiky teda nejsou. IMHO.
Hezky to máš ftom svém pokřiveném sfětě srovnané.... přeju krásný den.
@matt: Není to ojedinělé videjo, takových podobných zavádějích má fposlední době na TyTrubce víc, ty jeho dřívější srovnávací testy často nesrovnatelných brmbrmbrm byly pro mě zajímavé, tyhlety (placené? neb inak zkreslené) marketingové výkřiky teda nejsou. IMHO.
To sem cekal tuto reakci. Samozrejme mate jen mi prijde nudne tyto reakce na jakekoliv elektro atp jako pres kopírák.
K tomu videu. Jeho testy sou takovy rychlo nazory aby mel co nejvic videi. To snad ani testy nejsou
K tomu videu. Jeho testy sou takovy rychlo nazory aby mel co nejvic videi. To snad ani testy nejsou
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
To jsi mu odeziral ze rtu?
Ne, já mu (naivně, sic) věřil v nestrannost a stačily mi jen pohyblivé obrázky.
Ale jak jsi vedel o cem mluvi? To ti stacilo ze chodi okolo auta?
Jo, stačilo. Pindy mě nigdy nezajímaly.