Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
150 snad ani nestavi ne? Nebo to neni dalnice?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
na fotkých mají 155 a více, takže jak píše řB, mělo by to být v klidu. Ale že jsem měl málem infarkt, to nezastírám.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
155 mají nastaveno pro dálnice a na okreskách 110.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Ten kluk na Lhotecký: to by mě zajímalo jak se to řeší? kokeš se píše, že účinky 1/2 až max hodina. A detekovatelný testy je 1-4 dny. Zajímalo by mě, zda se pak řeší i příčinná souvislost. Resp. do jaké míry byl opravdu ještě pod vlivem?
ad borec na vypichu: je vtipný jak lidi co mají zákaz na sebe ještě upozorní
To fakt nepochopím
ad borec na vypichu: je vtipný jak lidi co mají zákaz na sebe ještě upozorní
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je pak na soudním znalci...rozhodně byla i krev, pokud neodmítnul. Pokud ano, je automaticky pod vlivem.
Jo, ti kreténi, co jezdí na červenou, bus pruhem, na moto se zakrytou RZ, zákazem - a pak při kontrole buď zákaz/mařenka, drogy, chlast nebo ideálně kombinace.
Jo, ti kreténi, co jezdí na červenou, bus pruhem, na moto se zakrytou RZ, zákazem - a pak při kontrole buď zákaz/mařenka, drogy, chlast nebo ideálně kombinace.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Kamarádka o víkendu nadýchala ráno 0,33promile, při druhém foukání 0,31 - tak ji říkám že pohoda, než se dostane na krev, bude pod 0,3 a to je skoro sranda.
Ale PČR ji na krev vzít vůbec nechtěla, cukali se a že pro ně je to uzavřený a předaj to správnímu orgánu. Musela je skoro ukecat a po krvi doslova se vzorkem krve zmizeli...
Čekal jsem že to budou šlapači chodníku v/po ZOPce, ale prej dopraváci ze skrytého dohledu...
Co to jako je, je to OK? Jak to je s odběrem?
Ale PČR ji na krev vzít vůbec nechtěla, cukali se a že pro ně je to uzavřený a předaj to správnímu orgánu. Musela je skoro ukecat a po krvi doslova se vzorkem krve zmizeli...
Čekal jsem že to budou šlapači chodníku v/po ZOPce, ale prej dopraváci ze skrytého dohledu...
Co to jako je, je to OK? Jak to je s odběrem?
Tohle jsme někde s někým řešil ohledně trávy, mám pocit že s Bobem tady. Následuje krev a tam se ukáže, jak skutečně (ne)byl pod vlivem a pak případně vracečka ŘP a odloženo - však se to jmenuje orientační testZajímalo by mě, zda se pak řeší i příčinná souvislost. Resp. do jaké míry byl opravdu ještě pod vlivem?
Chápeš to?