Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od pavproch »

Já s džerrym i souhlasím, taky mám z UA trochu strach (ale prozatím ne vjetší než z Putina).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

greg píše: včera, 07:43 Asi tak. Alebo stačí napísať náš báťuška cár Putin povedal.
svet neni cernobily, to ze nekdo vyjadri obav z UA, jeste neznamena, ze adoruje RU
Pravda vyděsí
greg
Autoškolák

Příspěvek od greg »

Brus píše: včera, 08:07
greg píše: včera, 07:43 Asi tak. Alebo stačí napísať náš báťuška cár Putin povedal.
svet neni cernobily, to ze nekdo vyjadri obav z UA, jeste neznamena, ze adoruje RU
No ale od väčšiny týchto ľudí sa nečakane nikdy nedočítaš nič zasadne negatívne o Rusku a jeho ambíciách v Európe. Zato keď nejaký dezinfo web vypľuje takúto špekuláciu na adresu Ukrajiny, hneď treba byť angažovaným občanom a zdieľať to kade tade.

Pozri ako to napísal pavproch. To je za mňa akceptovateľné. K tomu len dodám že keď sa nechceš niečoho báť tak treba byť pripravený. Nie že bojím sa,že nás niekto napadne ale zároveň v čase keď máme vojnu na blízkom aj strednom východe budem vykrikovať že peniaze na podvýživenú obranu ísť nemajú
Toyota GR86 MT
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Upřesním to. Od roku 68, kdy jsem byl hodně malý kluk, nesnáším vše sovětské. V současnosti tedy jak rusáky, tak ukáčka. Jsou totiž mentálně a kulturně stejní, akorát se teď holt perou mezi sebou. Mrzí mě, že se do toho jejich občanského konfliktu nechala EU zatáhnout. Ale holt tam jde o hodně peněz a zájmů (těžaři, zbrojaři a další). Jakou máme my šanci se dozvědět úplnou pravdu o pozadí toho všeho?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

pavproch píše: včera, 07:51 Já s džerrym i souhlasím, taky mám z UK trochu strach (ale prozatím ne vjetší než z Putina).
Anglie je snad spojenec
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Z 99% jo. Stejne jako u tebe ty se ho nahodou zastavas stejne jako nahodou nemas rad prezidenta atd. Je to furt na jedno brdo
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Sorry, překlep, mělo to být UA. Du to spravit.
Ale inak to platí, je to stejná zvěř jako rusové, jerry má pravdu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

mattonecz píše: včera, 14:21
Z 99% jo. Stejne jako u tebe ty se ho nahodou zastavas stejne jako nahodou nemas rad prezidenta atd. Je to furt na jedno brdo
koho se zastavam?

soucasneho prezidenta opravdu nemusim, to sedi
Pravda vyděsí
Odpovědět