Škoda Auto obecně

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Škoda Auto obecně

Příspěvek od M.Z. »

Snad nečekáš od EV nějaké jízdní zážitky :-o
Měl jsem možnost se krátce svézt v Enyaq RS, jede to jak píchlé prase, ale sterilní a na limitu nečitelné, pohodová jízda je tak na 75% možností.
Za mě je EV rezignace na radost z jízdy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Tak verim ze v porsche ci do budoucna v i3 to fajn bude. Od Elroqu by mi stacilo aby sem se v nem citil ok, coz nestalo.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

mattonecz píše: včera, 00:13 Měl sem už rezerovaný Elroq 85 sportline, TČ, tažný, 21" a ten druhý nejvyšší balík výbavy. 9/25 20k najeto.
No a pak sem si to projel.. a zrušil rezervaci. Ten den sem dostal zpátky A4 a jel sem tam 180 po dálnici.. ticho, jistota.

Poté přesednutí do Elroqa, hluk ve 130 možná větší než v audi ve 180, zátah údajných 210kw na dálnici uplně směšný a při sjezdu z dálnice sem myslel, že to neubrzdim. To vůůůbec nebrzdilo. Hádám že to je o zvyku na rekuperaci atp.

Bohužel bych to měl jako jediný auto a v tu chvíli bych od toho potřeboval abych z toho měl pocit, že si kupuju něco zajímavého.

Možná za rok až budou na trhu dvouletý kusy, tak koupit uplnou socku s malou baterkou jako druhý auto. Ale jako jediný auto s tím že chci jezdit i dálky, to prostě nejde.
Když jsem četl, že se chystáš přesednout z A4 do Elroqu jsem se divil. Tvá generace A4 má pořád komfort, kvalitní interiér i exteriér. Navíc maximálka jen 160? Já si zkusil Enyaq a i to byla slabota, jen do města to bylo moc příjemné. Ale na to nepotřebuji auto za 1.5 M.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Odpovědět