Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Jo, prudí ostatní, aby pak doma mohli úsporu prohulit a prochlastat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Je krásné jak v článku přepočítávají úsporu paliva na rok, ale rozdíl času na jednu cestu, typická práce s informacemi v dnešní době. Přiznám se źe v osobní dodávce jezdím taky tak do 120 GPS, dál už i ztrácím pocit sucha a bezpečí že bych v hustším provozu měl reagovat na krizovku.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
takže baj voko úspora 500kč na hodinu...
-
mlunovozík
- Autoškolák
Nejhorší jsou spořiči, kteří nepoužívají zrcátko, aby se jim neopotřebovalo. Provoz nula nic, jedete si nějakých 150-160 na tempomat. Kilometr před vámi kamion a na půl cesty mezi spořič. Vypadá to, že ke kamionu dorazíte plus minus ve stejnou dobu. Spořič má možnost lehce přidat plyn, aby předjel kamion dřív než vy, ale to neudělá. Neudělá ani to, že by plyn ubral a nechal vás předjet jako prvního. On vyčká, až situace dozraje do možného konfliktu a pošle to na poslední chvíli před vás, aby nemusel za kamionem brzdit. Samozřejmě existuje možnost přidat, abyste spořiče předjeli dřív, než se vyvrbí kritická situace. Nicméně tady vzniká riziko, že zrychlením probudíte spořiče, ten se koukne do zrcátka, vyděsí se, a pošle to před vás, aby předjel kamion dřív než vy
Je to obdobné, jak lemra na vedlejší nemůže počkat, až auto na hlavní projede, ale musí se tam nasrat, aby se následně mohl plazit podlimitní rychlostí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
+ ti spořiči navíc poté, co se mi tam vserou z vedlejší, zrychlují na spotřebu = jak šneci.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak lebo ked sa na nejakeho sporica na dialnici pozries tak cumi do mobilu, na srnky, na spolujazdca, na hodinky, na radio proste vsade len nie na cestu alebo nebodaj do spataku.
On zacne vnimat okolitu premavku az v momente ked mu kamion prekaza v pruhu.(V tom lepsom pripade)
On zacne vnimat okolitu premavku az v momente ked mu kamion prekaza v pruhu.(V tom lepsom pripade)
Stejně tak můžeš ty zpomalit na 120 nebo zrychlit na 200 a k situaci by vůbec nedošlo.mlunovozík píše: ↑dnes, 10:00 Nejhorší jsou spořiči, kteří nepoužívají zrcátko, aby se jim neopotřebovalo. Provoz nula nic, jedete si nějakých 150-160 na tempomat. Kilometr před vámi kamion a na půl cesty mezi spořič. Vypadá to, že ke kamionu dorazíte plus minus ve stejnou dobu...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
-
mlunovozík
- Autoškolák
To už jsem zkoušel, ale šetřiči mají neprůstřelný taktický dovednosti. Když zrychlím, v panickém strachu, že zůstane uvězněn za kamionem v pravém, to pošle do levého, ještě když bude mít vpravo stovky metrů. Když zpomalím, zpomalí taky. Dotáhne hru až ke kamionu a tam to pošle přede mne. A protože jsem zpomalil, tak z toho vyvodí, že když pojede dál v levém, tak vlastně vůbec nezdržuje. Navíc mezery stovky metrů mezi kamiony jsou moc krátké a určitě by se tam bez prudkého brzdění nevešel.