Další zajímavá autovidea

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Další zajímavá autovidea

Příspěvek od Truck Daškam »

Tak od předjíždění mě odradí většinou zatáčka, provoz nebo prostě fakt, že se to v daném místě nesmí.
Výkon tak v jednom případě z pěti, a to by mi něco okolo těch 200 stačilo

Ale pochopitelně nelítám mimo dálnice 150
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Tie "mlade" vodicaky a 200+ hp auta mi tiez nepridu ako nejaky problem...
To nie ani tak o těch dvou letech ŘP, ale celkově (ne)zkušenosti a i tak přebitého ega. Takový ty videa BMW/supersportů, kdy auto hodí do smyku a jelikož umí hovno tak to rozštípou o lampu není málo
Před lety ten Mustang v Jeseníkách nebo kde, nedávno debil v Porsche co se prý rozkašlal... Za mě je toho dost. Koneckoců, sám o tom mluví v tom videu, že to rozstřelí většinou na zadek...

Prostě nějaký kurz+škola smyku by nebylo od věci

STejně tak je dobře, že autobus je od 21 a stejně tak bych nedávál CE od 18, ale až praxi na C.
A motorky jsou natvrdo věkově rozdělený a i na skupiny - proč asi? Za mě dobře
Chápeš to?
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Zajimave "reklamni video" o Meyle HD komponentech. Pry jsou lepsi nez OEM? Nekdo zkusenosti?

spooon
Pan Řidič

Příspěvek od spooon »

jen pozitivní. Hodně let je dávám, jakmile jsou k dispozici (ne všechno dělají v HD verzi). A opravdu mají kolikrát několikanásobně delší životnost, než běžné díly (nemám porovnání s OEM, na ty svoje starý vrány kupuju neorigo díly, ale vždy nějaký "Značkový"). Třeba tyčka stabíku na Forestera je v HD verzi viditelně bytelnější a i odolnější. Před tím sem je měnil pomalu co pár tisíc km (je lehce zvednutý, takže dostávají větší zápřah) a bylo jedno jaká značka to je. A ty HD tam jsou už snad 30 tisíc km a fungují.
Odpovědět