S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Jo, a jeden zajímavý postřeh: m4Zlika mám už 13 let, ojezdil sem na něm spoustu pneu Mich, Pir, Bridž a NIGDY sem u žádných nepozoroval, že by řízení bylo "gumové" (bo el. posilovač), dycky to bylo srovnatelné s hydraulikou v bramborovi2. Fčíl jezdím Conti a ta gumovost v řízení cítit je. Dost.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 04 čer 14:22 matiz mi říkal, že nejlepší je sprej na kontakyt přímo od BMW, já ale nic takovího nedokážu najít.... WD40Special (na kontakty) - bude to OK? Nebo doporučte, pls, něco lepčího, kuju.
Taxem inde dostal tip od profesinála na sic drahý, ale supr-hypr-extra-speciál čistič kontaktů. Objednáno, až bude tak budu DIY aftoměchanikovat.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Plán byl fpondělí, ale z toho sešlo, tak až fčíl: Už mám pro m4Zlika připravené zimní kola (OZ Ultraleggera 18" stagg s jetýma P-sottozero, ex brambor2). A ten je už na Style 193 a letních GY pro prodej. Btw, GY6 Assy = asi 8kkm a zadní nejsou daleko od značky ojetí, ale to mi fčíl už neva.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dalších přenádherných prosluněných a bezPaChových 100+ km skrz Beskydy, křasa, KUJU moc... ^:)^
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, podruhé ve stejné řece - m4Zlikův N52 až někam k 90tis km wolej (5W40 CFS) žral tak půllitr za sezonu (5-8kkm), paq ale začal (trochu) žrát taky, fčíl sem dolil zase litr, přesně po 2800km od posledního dolítí na max. Je teda ale fuckt, že narozdíl od brambora2, kde bylo redline jen občas, ne furt, tak m4Zlika po zahřátí honím redline furt/nonstop. Sem zvjedaff, jak bude žrát, dyž ho budu odfčíl používat i jako daily na přesuny v "normálním" režimu jízdy.
Btw, fčera mi (byl hic) při jízdě proti kopci (Pustevny, redline furt) ukázal těplotu woleje až někam ke 140st C = i dyž fčíl šetřím jaxfiň, tak na tomhle ani do budoucna šetřit nebudu a budu do něj i nadále/furt lít ten (extra drahý) CFS (kerý snese bez ztráty mazacích schopností) až 150st C.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pát 05 čer 07:44 supr-hypr-extra-speciál čistič kontaktů. Objednáno, až bude tak budu DIY aftoměchanikovat.
Nebudu DIY, fčíl sem do teho po oddeklování krytu motoru čuměl jak vrána a .... nějak (slepec geront) nerdokážu ty kunektory najít = sjedu za Liborem, ten si snad bude pamatovat gde ty kunektory sou.
A taky opravdu dělám z m4Zlika "daily" = už je tam dolitá modrá woda v ostřikovačích (doteď nebylo třeba dyž sem yezdil enam za sucha) i deštník a drobné na parkomaty. :D
Odpovědět