Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

Aha, no to jsou mi panečku argumenty! A kdo ještě může porušovat zákony kvůli své práci? Protože řízení je jejich práce!
Když si jedou zákazem, je to jejich věc. Oni budou platit, když je chytnou. Ale blokovat u toho průjezd vozidel IZs, to mi přijde jako vrchol debility. Hlavně, že on spěchá s hajzlpapírem, že?!
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Nepíšu nic o porušování čehokoliv. Bavím se o systémovém (ne)řešení.
Drogy jsou taky systémově neřešený (natvrdo zakázaný) a výsledek? Obchod jede

A vsadím se o co chceš, že projíždět každý den úsek Loděnice - Ořech přes 2h osobní auta bez možnosti jet jinudy (tj. jako ty kamiony), tak by se to hodně rychle řešilo
Hlavně, že on spěchá s hajzlpapírem, že?!
No aspon ten hajzlpapír. Většina OA co spěchá, tak jede v autě SÁM

Kdybych byl extrémista, tak napíšu, že mimopražský maj mít zákaz do Prahy ráno ve všední den jezdit, nebo maj mít napálený mýto
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Aha, a doktor, co je de do pravé není potřeba. Stejně učitel nebo ten, co ti naplní mix. Nikdo jiný není důležitý, jenom lopaty v kamionech 👌
Tvůj extremizmus by sis hodně rychle rozmyslel - Okanula zruší Ukrajince, ty mimopražské…to by bylo asi hodně zajímavé.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Doktor a ani nikdo jinej co jede na plánovanou směnu do Prahy nemusí jezdit vesnicema okolo a může jet po dálnici stejně, jako ty kamiony - ano, stál by tam kvůli tomu provozu dvě hodiny (jako stojí ty kamiony ted)
No a co, proč by nemohl? Ten řidič v kamionu pospíchá úplně stejně, jako učitel, doktor co jede psát předpisy nebo míchač v betonárce

Další varianta je nebydlet 30km od místa práce nebo jezdit MHD
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa l

Příspěvek od řidičBOB »

Co je tohle za přiblblý názor? Mám kolegy v zahraničí, co dojíždí desítky let 70 i 100 km do práce…
BTW: místo odpovědi, jak slepě hájíš dementy v kamionech, jsi to otočil. Ale já nikoho neadoroval a ani neomlouval jeho protiprávní jednání tím, že to má v práci těžké ;-) Když kamioňák bral tu práci, tak věděl, co ho čeká. Takže teď nadávat, porušovat předpisy (ať už ty dopravní nebo ty pracovní) a omlouvat to, že on musí to nebo támhleto, je vrchol demence těch lidí a lidí, co to obhajují.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Co je tohle za přiblblý názor? Mám kolegy v zahraničí, co dojíždí desítky let 70 i 100 km do práce…
Jenže k tomu maj infrastruktu lepší, než u nás. Protože to šlendriánství, o kterém píšu. A abys mi hned nepsal "jed do Mnichova ráno a uvidíš jako jsou tam kolony", tak specielně D0/D5 není jen o ránu, ale je to téměř trvalý stav bez možnosti jet jinudy
Když kamioňák bral tu práci, tak věděl, co ho čeká.
Tak to vůbec. Ta situace v okolí Prahy je rok od roku horší a horší. Ti co to dělaj 30let a parkovali doma v Praze (což už nejde), o tom se ani nebavím
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa l

Příspěvek od řidičBOB »

Ale hovno…jezdím tu D5 mraky let v různé časy. A mohu s klidem říct, že nemáš pravdu. Nejčastěji je důvodem nehoda na D0. Například jako dneska - myslitelé v kamionech ;-) Nebo další génius, co zablokoval dopravu na P10, protože se nevešel pod most :ymapplause: Jo, oni se přece rozhodují sami, co poruší a co ne!
Tak jestli řidič kamionu neví, do čeho jde, tak to sorry- to je pak ještě větší blbec, než jsem si doteď myslel. Není to totiž jenom Praha - to zdaleka ne. Kdy jsi byl naposledy za hranicemi? To bys totiž takovéto vyložené kraviny nepsal…
270kW
195kW
107kW
Odpovědět