Ale co už, tři týdny "nahého v trní" (= ca 2500km, ale zatím nevím o tom, že by mě přitem něgde nachytali) stačily, já scu zase mít plnohodnotnou ochranu. Bude. Ufff.
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Hmmm. Šetřím. A proto neska (za chvíli) yedu do AR.net, nechat tam ca dvacku bez dépéhá.
Ale co už, tři týdny "nahého v trní" (= ca 2500km, ale zatím nevím o tom, že by mě přitem něgde nachytali) stačily, já scu zase mít plnohodnotnou ochranu. Bude. Ufff.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak jo, už zase pípá, vyzkoušeno hned na vjezdu do RpR od bystřic (stacionár). Hurá!
Jak už je u ve vztahu mně vs AR.net standardem: NAPROSTO DOKONALÝ SERVIS ZÁKAZNÍKŮM (a to dokonce v mém přypadku neska s Pindicou ZADARMO!) - MOCLIKRÁTE KUJU!!! A hluboce smekám.. 
klasická Ramer 10 trojnožka - to jsem už opravdu dlouho nepotkal, určitě roky. Navíc v místě nefunčního stacionáru, o kterém si všichni myslí, že je funkční.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už velmi dávno trojnožku používala jedna městská policie ve středočeském kraji, která jezdila měřit na silnici mezi MB a Jičínem - tady se ale strážníci nějak poprali na ulici (asi o lup) a od té doby jsem je neviděl.
A pak měřili brňáci na výpadovce na Svitavy nebo na D2 jí měli schovanou pod mostem. Ale taky jsem je tam léta nepotkal.
A pak měřili brňáci na výpadovce na Svitavy nebo na D2 jí měli schovanou pod mostem. Ale taky jsem je tam léta nepotkal.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Já za celých ca 10let co mám chytrou paní v podpalubí Ka na trojnožce potkal (pokud sa nepletu) jen jednou. Už ani nevím kde v Čechách to bylo, myslím, že kdesyk u LB.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
dřív jich bylo dost - AD9T tuším to byl, ale od Rameru 10 už pak moc nee
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
RADAGO není RDD Stealth (Spectre-proof) detektor???
Včera od příjezdu D1 do Prahy až na magistrálu občasný poplach na Valentine1 gen2, frekvence 33,829GHz, kterou mám ještě povolenou, občas k tomu i Genevo HD, tedy zřejmý neRamerový signál, zezadu, zpomalím, nechám předjet pár aut, signál zepředu, něco předjedu a v Audi A4 je na předním skle při trvajícím poplachu detektor vizuálně identifikovatelný jako RADAGO, tak se divím, že to září jak vánoční stromeček.
Včera od příjezdu D1 do Prahy až na magistrálu občasný poplach na Valentine1 gen2, frekvence 33,829GHz, kterou mám ještě povolenou, občas k tomu i Genevo HD, tedy zřejmý neRamerový signál, zezadu, zpomalím, nechám předjet pár aut, signál zepředu, něco předjedu a v Audi A4 je na předním skle při trvajícím poplachu detektor vizuálně identifikovatelný jako RADAGO, tak se divím, že to září jak vánoční stromeček.