Motorkar iduci vzadu vyzeral nadsene
Onboard videa
Re: Onboard videa
Motorkar iduci vzadu vyzeral nadsene
- Truck Daškam
- Letec
To jsou ty rozestupy no. Třeba já v mixu bych to viděl pomalu i dřív než ty, že ti tu přednost nedá, protože bych si třeba všiml jak čumí jinam nebo si hraje s telefonem (nadsázka, ale snad chápeš co tím chci říct)Motorkar iduci vzadu vyzeral nadsene![]()
Chápeš to?
Praveze pozrela na mna, potom rychlo doprava a odrazu plyn. Vobec to nedavalo zmysel, inak by som brzdil ovela skor.
K motorkarovi - skor bol nakloneny dolava lebo odbocoval, zaroven pozeral doprava na nu a zaroven v tom naklone zastavil...
K motorkarovi - skor bol nakloneny dolava lebo odbocoval, zaroven pozeral doprava na nu a zaroven v tom naklone zastavil...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: Xkrát se mi stalo, že čuměl na mě a rozjel se mi tam… Nic neobvyklého.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Tak na tohle mám štěstí, to se mi vyhejbá. Asi jsem známej a každej se mi rád vyhneTD: Xkrát se mi stalo, že čuměl na mě a rozjel se mi tam… Nic neobvyklého.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
@Truck To je hrozný, jak to ty osobáky blokují, viď?!
A takhle je to tam každé ráno...
A takhle je to tam každé ráno...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A máme tady další den blokace osobáků levého pruhu
Jak je vidět, profíci (jak nám tady tvrdí opakovaně TD)jedou jinam, takže nemusí stát s ostatními na odbočení na D0 a jak jsou naskládaní, tak krásně vytváří uličku pro IZS. Takový strojník za volantem CAS, by se tetelil blahem!
Alespoň už PČR napadlo to sbírat
Jak je vidět, profíci (jak nám tady tvrdí opakovaně TD)jedou jinam, takže nemusí stát s ostatními na odbočení na D0 a jak jsou naskládaní, tak krásně vytváří uličku pro IZS. Takový strojník za volantem CAS, by se tetelil blahem!
Alespoň už PČR napadlo to sbírat
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Je vidět že nejezdíš po Novopacké, tam kamion v levém ani nejezdí a špuntují to tam jenom OA
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale tady o D5 jsi to tvrdil taky 
Jo, ty budeš kolegy obhajovat za každou cenu, byť bys měl popřít vše, cos dřív napsal
Vis, oni ten problém ani není o koloně, ale o tom, že kamion blokuje všechny ostatní, co by se kolem OA protáhli, kamion na místo blokace dojede zákazem a v neposlední řadě ten idiot blokuje hladký průjezd IZS.
Prostě, když máš v hlavě nasráno, jdeš na MKD…
Jo, ty budeš kolegy obhajovat za každou cenu, byť bys měl popřít vše, cos dřív napsal
Vis, oni ten problém ani není o koloně, ale o tom, že kamion blokuje všechny ostatní, co by se kolem OA protáhli, kamion na místo blokace dojede zákazem a v neposlední řadě ten idiot blokuje hladký průjezd IZS.
Prostě, když máš v hlavě nasráno, jdeš na MKD…
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Ale jistě že se to tam děje, já nic nepopírám. Tobě to tam relativně vždycky jelo, já se bavím zejména o situacích, kdy to tam nejede vůbec. Evidetntně tam jezdíš dopoledne? Zkus to v pátek odpoledne - nebo ještě lépe, až bude na D0 to omezení, to už je tutovkaAle tady o D5 jsi to tvrdil taky![]()
Chápeš to?