BMW Divize
Re: BMW Divize
Mustang ///M4.
Mně se to líbí víc než bobr. Až na tu cenoffku teda, no.
Mně se to líbí víc než bobr. Až na tu cenoffku teda, no.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Nepomůžete? Nepodařilo semito vydolovat ani z teho čankajškého zasrana (diag Launch) ani fčíl vygůglit:
Autovrak: Chyba 2C9C "output heater O2-sensor before catalyst".
Before catalyst = regulační lambda je asi vřiti. Ale kerá z těch dvou tam sem nigde nevypátral.
Neví něgdo?
Autovrak: Chyba 2C9C "output heater O2-sensor before catalyst".
Before catalyst = regulační lambda je asi vřiti. Ale kerá z těch dvou tam sem nigde nevypátral.
Neví něgdo?
To sem kdesyk se dočetl taky, ale který z těch dvou je ten bank1 už ne.
bank 1 jsou valce 1+2+3 vepředu od chladiče. Imo ale senzor bude v pohodě. Předpokládm že se to ukáže po startu a když bys to smazal u zakřátýho motoru tak to nevyskočí. Můj tip je, že některý z válcu má olej, resp. po nastartování se tam rychle spálí dávka oleje a senzor dostane bídu.
Dík. Právě že smazat nejde (je tam trvale zastudena zatepla) a občas způsobí (většinou při druhém-třetím teplém startu) že to spadne do nouzáku = imho to právě proto bude to (umírající až umřité) čidlo.
Jdu si zase pro radu ke znalejším (viz výše):
N52B20A - objevila se mi několikrát chyba 2C9C Oxygen sensor before catalytic converter a nešla smazat (hlásilo to že je trvalá).
Lambdy obecně s emají měnit po ca 150kkm, já mám 103, ale furt redline, tak holt odešla jedna nebo druhá pre-cat lambda (jsou tam dvě).
Nechal sem vyměnit obě (dal jsem tam Delphi), potom ta chyba smazat šla, ale místo ní se objevila jiná taky nesmazatelná/trvající : 2C3F = Oxygen sensor before catalytic converter: Signal lines.
Pořádně jsem si i s ní (nedělalo to žádne neplechy) zam4Zlikoval (ca 2 hod redline) a paq už smazat šla (= asi adaptace).
Bohužel po dnešním m4Zlikování byly ve výpisu zas obě dvě, ale obě dvě smazat šly.
Podle gůglu to může být někde nějaká triviální chyba v drátech/špatný kontakt. Druhá možnost je, že si DME s těma lambdama Delphi nerozumí elektricky - někde totiž píšou, že lambdy výhradně Bosch a nějaké KVI nebo tak nějak, ostatní značky prý radši ne. A třetí - nejhorší možná příčina - poškozená DME.
Nebude mít někdo znalý něco k tomu?
Proč, co čekat dál, nechat to být/nebo naopak řešit - ale jak?
N52B20A - objevila se mi několikrát chyba 2C9C Oxygen sensor before catalytic converter a nešla smazat (hlásilo to že je trvalá).
Lambdy obecně s emají měnit po ca 150kkm, já mám 103, ale furt redline, tak holt odešla jedna nebo druhá pre-cat lambda (jsou tam dvě).
Nechal sem vyměnit obě (dal jsem tam Delphi), potom ta chyba smazat šla, ale místo ní se objevila jiná taky nesmazatelná/trvající : 2C3F = Oxygen sensor before catalytic converter: Signal lines.
Pořádně jsem si i s ní (nedělalo to žádne neplechy) zam4Zlikoval (ca 2 hod redline) a paq už smazat šla (= asi adaptace).
Bohužel po dnešním m4Zlikování byly ve výpisu zas obě dvě, ale obě dvě smazat šly.
Podle gůglu to může být někde nějaká triviální chyba v drátech/špatný kontakt. Druhá možnost je, že si DME s těma lambdama Delphi nerozumí elektricky - někde totiž píšou, že lambdy výhradně Bosch a nějaké KVI nebo tak nějak, ostatní značky prý radši ne. A třetí - nejhorší možná příčina - poškozená DME.
Nebude mít někdo znalý něco k tomu?
Proč, co čekat dál, nechat to být/nebo naopak řešit - ale jak?
K temu předchozímu postu sem dostal naprosto odbornou a podrobnou radu na BMW klubu, už to podle toho řeším. Kuju.
Jak píšu ve stěžovatelně, budu muset tu svou už tak ořezanou firmu ešče víc ořezat: Tudíž na 99% do konce roku z firmy "propustím" brambora2 (a do té doby zřejmě NEbudu swapovat ani nic na něm dělat) = dám ho i s tím náhradním motorem + spoustou dílů na ten swap a na podvozek asitak za kilo. Dyby něgdo měl zájem (snow?)....
Jak píšu ve stěžovatelně, budu muset tu svou už tak ořezanou firmu ešče víc ořezat: Tudíž na 99% do konce roku z firmy "propustím" brambora2 (a do té doby zřejmě NEbudu swapovat ani nic na něm dělat) = dám ho i s tím náhradním motorem + spoustou dílů na ten swap a na podvozek asitak za kilo. Dyby něgdo měl zájem (snow?)....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nic neslubujem...netusim co bude koncom roka a ake rozlozenie garaze vtedy bude. Aktualne sa snazim rozpredat co sa da a potom sa uvidi, ci bude cas a chut nieco zachranovat...predsa len od BMW servisaka uz som 700km daleko...
Ked ale budes mat nejaku predstavu o cene kludne mi ju hod do SZ, moj spasitelsky komplex mozno zase zafunguje
Pripadne swapnem za Abartha?
Ked ale budes mat nejaku predstavu o cene kludne mi ju hod do SZ, moj spasitelsky komplex mozno zase zafunguje
Pripadne swapnem za Abartha?
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI