Prosba na bratov

Off-topic a jemu podobné odděleniny z jiných diskuzí.
Odpovědět
pavproch
Letec

Prosba na bratov

Příspěvek od pavproch »

Mysim, že si to tady v sekci "odpad" můžu zkusit dovolit zkusit snažně poprosit:

Fčera sem našel tohle:
Dicetel®: For the treatment and relief of symptoms associated with irritable bowel syndrome (IBS): abdominal pain, bowel disturbances and intestinal discomfort.
dicetel.jpg
To moje "blbě" (IBS) mě svými příznaky doslova ubíjí/zabíjí, léky, keré jsou tady v CZ dostupné už sem postupně vyzkušal snad fšecky a nic z toho ty STRAŠNÉ příznaky IBS netlumí moc/dlouho/dostatečně.
Dicetel® (pinaverium bromide 100mg) by podle fšeho měl být registrovaný/dostupný v SK ale na předpis, zkouším nějak vymyslet jaxe k němu dostat, kupovat ho něgde v Kanadě nebo Saudské Arabii bez nutného předpisu sa mi nesce, sem gdesyk nedávno čet, že celníci zavádí zvýšené kuntroly zásilek ze zemí mimo EU právě NATO aby zabránili neofic. koupi léků v EU nedostupných nebo na předpis.
Nenašla by se tady nějaká dobrá SK MUDr. duša, kerá by mi tam vyreceptovala/vyzvedla a poslala? (Veškeré náklady s tím spojené samozřejmě platím, EUR účet mám. Další dyžtak skrz SZ.) KUJU moc.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Re: Prosba na bratov

Příspěvek od pavproch »

Hurá, tak (možná) to vyřeším inak:
rada dicetel.jpg
.... že by to takle mohlo jít sem absolutně netušil. KUJU moc, tohle zkusím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět