S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Já teda nejel s větrem ve vlasech, ale měl jsem pracovní schůzku na Makově, tak jsem protáhl perka GTS a moc hezky jsem se projel. Ovšem provoz byl fakt silný a musel jsem se hodně prokousávat, abych se trochu svezl. Jako motorkáři na silničních mašinách, se camrají za výletníky 65km/h 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
To je pro mě největší rozdíl na silnicích za uplynulých 20 let. Dříve motorkáři na silničních mašinách lítali jako smyslů zbavení a byli v provozu s obrovským náskokem nejrychlejší. Jednak proto, že auta s takovou dynamikou nebyla běžně dostupná, a jednak proto, že motorkáři jezdili jako magoři. Dneska se courají v obcích 60 a na okreskách vyloženě zavazí a zdržují. Prakticky do jednoho. Ani nepamatuju, kdy kolem mě někdo z nich prolétl silně nadlimitní rychlostí. Moji vrstevníci s čerstvými papíry na plné Áčko testovali, kdo z nich na okresce opře tachometr o 299...
Já teda tady v horách potkávám buď harjejisty (a ti moc nejedou) nebo právě ty blázny 299 na rovince a v zatáčkách to řežou po/za středovou čárou. Bojím se jich fest. Normálně jedoucích motorkářů menšina.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Z5 k těm šmejdům PZ4, sem je znova prohlížel (na autě) esli náhodou nenajdu vysvětlení šmejdovosti v "Made in..." a ne, je tam Italy, žádná Ázie. Přitem sem ale našel další hřebíček do jejich rakve.... threadwear 320! = matriál jak na puky... Tfuj.
Cupy2 (a fčíl sem vygůglil, že) i ty CSC7 mají 240, uffff.
Cupy2 (a fčíl sem vygůglil, že) i ty CSC7 mají 240, uffff.
Vepředu si teda nechal ty Cup 2? Protože jestli jo, tak si myslím, že to nefunguje kvůli tomu.
Boxster 718 GTS 4.0
Tesla Model 3 SR
Tesla Model 3 SR
Jo, na dojetí.
IMHO to těma cupama vepředu být nemůže, protože dyž byly cupy na fšech 4, tak to jelo krásně rovně a BEZ nejistoty v zatáčkách.
IMHO to těma cupama vepředu být nemůže, protože dyž byly cupy na fšech 4, tak to jelo krásně rovně a BEZ nejistoty v zatáčkách.
Myslím to naopak, Cup 2 fungují lépe protože semislick, takže to stále chodí hezky za předkem, ale zadek nestíhá.
Boxster 718 GTS 4.0
Tesla Model 3 SR
Tesla Model 3 SR
Jízda rovně: Pokud to s nima nejede krásně rovně, tak to sou IMHO šmejdy.
Jasně, rovně by jet měly. Vycházel jsem ze zprávy kde píšeš o tom jak to nefunguje v zatáčkách.
Jinak já měl PZ4 na dvou různých autech v průběhu let a v pohodě, ale byla to homologace N0. Když není chladno, tak jsou srovnatelný s PS4S N0. Jen teda PS4S mají o dost měkčí bočnici.
Jinak já měl PZ4 na dvou různých autech v průběhu let a v pohodě, ale byla to homologace N0. Když není chladno, tak jsou srovnatelný s PS4S N0. Jen teda PS4S mají o dost měkčí bočnici.
Boxster 718 GTS 4.0
Tesla Model 3 SR
Tesla Model 3 SR