Politický koutek
Re: Politický koutek
Live update z bytí dobrým člověkem->
Kolega zkolaboval v čekárně, pan doktor ho teda posbíral ze země a zatahl ho do ordinace, kde uz s ním dobrých 20 minut neco nacvicuje.
Pohledy místních spolucekatelu, kdy ja vypadám a v kontextu situace i pusobim, jako pasak co si hlídá svy zboží, jsou vopravdu kouzelný.
Kolega zkolaboval v čekárně, pan doktor ho teda posbíral ze země a zatahl ho do ordinace, kde uz s ním dobrých 20 minut neco nacvicuje.
Pohledy místních spolucekatelu, kdy ja vypadám a v kontextu situace i pusobim, jako pasak co si hlídá svy zboží, jsou vopravdu kouzelný.
black on black, petliter, jebem na too 
Zuby, pohroma huby. Tak hlavně, ať ti ho vykurýruje, to vypadá na pěkný zánět, nebezpečná věc.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
3 ven, pan doktor si ze me dělal prdel, ze takhle kreativní zpusob predbihani jeste neviděl.
Hmm... to vypadá na zánět kosti.
Od zubu není problém v extrému i natáhnout kopyta.
Od zubu není problém v extrému i natáhnout kopyta.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
To mi ani neříkej, ja uz na nej mam vzitou praci
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě to není zboží, pro mě je to výrobní prostředek.
Jsem se s tím chlapem z agentury bavil a říkal mu, že ty vole, ty máš vlastně těžkej život.
Mně aspoň ty moje svařence neodmlouvaj, nechají se naložit na auto, jak je zákazník jednou přebere, tak už je to vyřízený...
Tak prej ať mu v pondělí nepíšu hodiny...
Já doufám, že mu bude co napsat.
Doktor říkal, že ty prášky jsou fakt vostrý a bude mít tak tejden brutální sračku.

Jsem se s tím chlapem z agentury bavil a říkal mu, že ty vole, ty máš vlastně těžkej život.
Mně aspoň ty moje svařence neodmlouvaj, nechají se naložit na auto, jak je zákazník jednou přebere, tak už je to vyřízený...
Kluk se mě ptal, kolik je mi dlužnej. Říkám nic ty vole, v lékárně jsem doplácel 60 korun, toe nic, a ty 3 hodiny mýho času máš jako bonus za dobrou práci.
Tak prej ať mu v pondělí nepíšu hodiny...
Já doufám, že mu bude co napsat.
Doktor říkal, že ty prášky jsou fakt vostrý a bude mít tak tejden brutální sračku.