S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

Oach, po třech (plánovaných, bo pouť na Hňupisku + 3dny volno = fšude kyklistů a lidí na cestě že málen ani nebylo vidět na asphalt) neska (neplánovaně, bo původně slibovali svanec po-pá nonstop) překrásných 120 km skrz Beskydy (na slikách vzadu, ale to nevadí, bo slunko, těplo a sucho) skoro bez provozu i bez PaChu. Zítra to přezuju a paq sa budu těšit na další (až zas pičasí dovolí).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ty jo! Venku je zase (mnohem) líp než rosničky přepopičaly (=sucho, těplo), ke Strnadlovi du až na druhou odpolední = právě sem dostal nápad jak ten čas než tam pudu využít. Polknu čajíček (s kond. mlíkem :ymdevil: ) a idu!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, vyjížďka sa o5 povedla (křasných 150km skrz Beskydy, zase bez poblema i PaCha), paq Strnadel - nové P-zero PZ4 dozadu a přitem sem se i podíval na předek (normálně nekontroluju) a... Cupy2 sa sjely neskutečně rychle aji vepředu =co nejdříff i dopředu pudou P-zera taky. Sem si myslel blbě, že to vydrží až do podzimka, nevydrží.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak. KATASTROFA.
Ne, neboural sem (ale mockrát k temu nechybělo moc), zaplaťpanbu, ale ty P-zero PZ4 255/30R19 vzadu sou DOSLOVA NAPROSTÁ KATASTROFA. Čekal sem ledacos, ale tohle ne... gdysikgdosik zpíval písnmičku "Hráli sme kličkovanou", to asi bylo o nich, nedá sa to udržet v rovném směru ani v plynulé zatáčce (a je jedno esli rychle nebo pomalu) + i dyž už sem na nich už najel 100+ km (= oslizlost nových off), tak tam gde sem na Cupech jel zatáčkou 100+, teď 60 a stejně bliká ESP. Fuck, pudou. Neska musím rozmyslet, co kupim (rovnou fšecky 4) místo Cupů a objednat to a nevím, esli si rači nedám voraz od m4Zlikování, než budou. Až je vyzuju, nechám je u Strnadla, buď na vyhození, pokud i na nových / jiných bude to ESP tak blnout = děda v trabantu je v zatáčkách rychlejší, při prudké akcelaraci rovně ale ESP mlčí = nemyslím si ale že by fčerejší zvedák u Strnadla tomu ESP mohl nějak uškodit - otázka na kterou nemám odpověď: Co inačího se mohlo ftom ESP posráť? Pokud to na jiných/nových bude lepší s tím ESP a kličkovanou, tak je nechám Strnadla reklamovat.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dodatek: Tak to vypadá že se budu neska odpo a večer rozhodovat mezi Mich Pilot Sport 4S a Conti Sport Contact 7...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nemas spatnej tlak? Nechce se mi verit ze by jedna guma projela zatacku 100 a druha ma problem v 60. To ti neudelaji ani zimaky.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ne, je tam 2,8 zastudena. Jo, zimáky by na tom byly o hodně líp.
EDIT: Ale zkusím to zkoušku trochu upustit...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ač sa temu ta moje kunzerva ve mně bránila fest, rozhodl sem se... pro změnu vyzkoušet ty CSC7... objednáno. Prostě sa uvidí, jen si přeju aby z teho nebylo takové zklamání jak neska z P-Zero PZ4...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Budeš spokojený
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Gdosyk gdesyk spal že je dal na 911, tak mě to přesvědčilo, no.

Byly opravdu nahuštěné na 2,8 (jaxem Strnadlovi nakázal = tj. jeho i můj manometr ukazují správně), upustil sem to fčíl na 2,4 zastudena, fčíl musím poskákat dochtory a paq (dyž nebude scát, jako že má s 60+% pravděpodobností) to pudu zase prubout (se sevřenou prdelí, abych si/mu něco neudělal).
Odpovědět