Bát se ještě "neprémiových" gum?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bát se ještě "levných/neprémiových" gum?
Conti je prémiová guma a má také takovou cenu.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Před dvaceti lety nebyla, kuju ale za jasný názor.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Meanwhile 20 let starý test AMS...
Já jsem přesvědčen, že už to tu fakt jen trollíš... geniální.
Okolo milenia Conti prostě a IMHO nebylo "top". Neska už ale asi je, potvrdili mi to i inde.
OK, takže ode dneška pro mě bude "top" = Pir, Mich, GY a Conti.
OK, takže ode dneška pro mě bude "top" = Pir, Mich, GY a Conti.
ADAC Sommerreifen-Test 2000 - V kategorii 195/60 R15 zvítězily Continental Premium Contact, Bridgestone ER 70, Pirelli P 6
ADAC Winterreifen-Test 2001 - Ve větší třídě 205/55 R16 vedly Continental Winter Contact TS 790, Goodyear Eagle UG GW3 a Pirelli Winter 210 Snowsport

ADAC Winterreifen-Test 2001 - Ve větší třídě 205/55 R16 vedly Continental Winter Contact TS 790, Goodyear Eagle UG GW3 a Pirelli Winter 210 Snowsport
Semtam nějaké vítězství v nějakém testu IMHO NIC neznamená(lo). Ale i díky vám sem už změnil názor (viz výše).
Jak NATOm teda neska sou Nexen, Barum, Nokian, Toyo, Bridge a pod. (= prostě ne ten černý odpad z čajny) ?
Jak NATOm teda neska sou Nexen, Barum, Nokian, Toyo, Bridge a pod. (= prostě ne ten černý odpad z čajny) ?
Ty bys měl mít na ty své názory zbrojní pas
Jak jsi proboha přišel na to, že před 20 lety Continental stál za prd? Kdykoliv jsem i před 20lety obul Conti, nikdy jsem nebyl zklamaný.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Pokud si pamatuju správně, tak něgdy circa 1995-2005 něgde (gde to už ani netuším esli to bylo na papíře nebo na fernetu) sem četl/slyšel o Conti "katastrofa" a to ve mně hluboce zakořenilo. Ale nemám patent na rozum/pamjeť/pravdu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bát se ještě "neprémiových" gum?
Ako kazda znacka tak aj Conti mala lepsie a horsie modely CPC5 ( o EcoContactoch radsej uplne pomlcim) mi prisli take nijake ale ze by to bola nejaka nepremiovka?!
Nazor k Nexenom som ti napisal. Nokian zimaky nikdy nesklamali, ale letnaky boli vzdy bieda. Proste vyvoj nieco stoji a urobit gumy "na test" je relativne lahke tak jak auto na normovanu spotrebu, ale to aby gumy fungovali celu svoju zivotnost uz je trosku iny pribeh...
Nazor k Nexenom som ti napisal. Nokian zimaky nikdy nesklamali, ale letnaky boli vzdy bieda. Proste vyvoj nieco stoji a urobit gumy "na test" je relativne lahke tak jak auto na normovanu spotrebu, ale to aby gumy fungovali celu svoju zivotnost uz je trosku iny pribeh...
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Re: Bát se ještě "neprémiových" gum?
+
kopíruju z AR.cz
glider píše:Conti Premium Contact 7 budu tiche a pohodlne.
Marek Zrak píše:Letní SportContact 7...Teď jsem je obul na 911 a musím potvrdit, že jsou výborné.
Kuju za in(g)spiraci, fčíl sem vyčuměl, že ty C7 dělají i v mojem rozměru 255/35R18 (pro firemního brambora2), stávající GY Assy6 až do zimy určo nevydrží i dyž sou ešče fpodstatě nové ... tak je zřejmě hned potom prubnu... konti sem ešče nigdy neobouval, holt zmjena názoru si žádá "ošahat si to z první ruky"....pavproch píše:Takže ode dneška pro mě bude "top" = Pir, Mich, GY a Conti.