(viz vedlejší vlkno) Myšlenky na celoročky sem pro letošek pustil k vodě, zeptám se ale na jinou věc související s gumama (letníma i zimníma) na moje (obě) brmbrmbrm - jezdím na obou staggered (225 vepředu, 255 vzadu, daily 18", m4Zlik 19") a odjakživa sem obouval POUZE "top" značkové (Pir, Mich, GY) protože těch 4x pár cm2 styku gumy se silnicí je to, co mě drží mezi životem a smrtí = před mnoha lety sem si udělal tento názor (=levné/ne "top" mi za to riziko nestojí).
Platí to ale dnes (2026) stále a pořád?
DŮLEŽITÁ POZN: Nemyslím tím ten opravdu levný odpad/šit od čankajška, myslím třeba gumy zn. Nexen apod.
Bát se ještě "levných" gum?
Bát se ještě "levných" gum?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: Bát se ještě "levných" gum?
V kontextu nakladu na provoz auta je to takovej drobak, ze nerozumím, proc to řešíš.
Na jedny strane mit prdel z toho, jak mi to žere 15 na 100 a s kamosem mechanikem to opecovavat jak zavodni special, a na druhý straně usetrit 5000 na sadě, ktera ti vydrží 2-3 roky.
Na jedny strane mit prdel z toho, jak mi to žere 15 na 100 a s kamosem mechanikem to opecovavat jak zavodni special, a na druhý straně usetrit 5000 na sadě, ktera ti vydrží 2-3 roky.
black on black, petliter, jebem na too 
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Gumy su jedine co ta drzi na ceste...setri kde chces, ale guma je to posledne!
A pre kontext, podedil som na Abartha prave nake zimne Nexeny a netvrdim ze ta guma je uplny odpad, na snehu im to aj celkom slo, na vode uz to bolo horsie a chybala mi v nich istota a na suchu pod plnymi brzdami sa pod rukami uplne rozpadali...vlastne nikdy som nemal istotu ze sa na ne viem spolahnut a uplne mi znechucovali nejake akcnejsie jazdenie na tom...
Letne Goodyeary z toho urobili uplne ine auto, a tie nie su uplny zazrak sami o sebe...kedze v tom rozmere nieco zohnat...
https://pneumatiky.heureka.cz/goodyear- ... /#prehled/
A pre kontext, podedil som na Abartha prave nake zimne Nexeny a netvrdim ze ta guma je uplny odpad, na snehu im to aj celkom slo, na vode uz to bolo horsie a chybala mi v nich istota a na suchu pod plnymi brzdami sa pod rukami uplne rozpadali...vlastne nikdy som nemal istotu ze sa na ne viem spolahnut a uplne mi znechucovali nejake akcnejsie jazdenie na tom...
Letne Goodyeary z toho urobili uplne ine auto, a tie nie su uplny zazrak sami o sebe...kedze v tom rozmere nieco zohnat...
https://pneumatiky.heureka.cz/goodyear- ... /#prehled/
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Pavproch chčije vždycky proti větru a je na to hrdý
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Ano setrit na tech par cm2 gumy co te drzi na silnici kdyz se snazis zdimat maximum ze sve rozpadle vrazdy je genialni tah.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex