Ten kamioňák ale nemohl vědět/vidět, jak se tam abgx dostal - že přejel nějaké šrafování. Já bych vystoupil a sebral mu RZ a hodil do křoví. Kdyby vystoupil, tak mu dám ještě dělo do držky, kktovi. A kdyby se proti mě rozjel a užil vozidlo jako zbraň, užil bych tu svou
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
já tyhle taky nepouštím...
Ten kamioňák ale nemohl vědět/vidět, jak se tam abgx dostal - že přejel nějaké šrafování. Já bych vystoupil a sebral mu RZ a hodil do křoví. Kdyby vystoupil, tak mu dám ještě dělo do držky, kktovi. A kdyby se proti mě rozjel a užil vozidlo jako zbraň, užil bych tu svou
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, tohle je ovšem úplně jiná prasárna
abgx pouze přejel "lehce" V13 a najel do pruhu. Tenhle Sklasse tam ovšem žádný pruh neměl.
BTW: nebyls to právě ty, který dřív obhajoval tohle jednání v místě: než na sjezdu D5-D0 byly dva pruhu, nečekal v tom pravém, když jel dál směr letiště a přejel to právě přes V13?
BTW: nebyls to právě ty, který dřív obhajoval tohle jednání v místě: než na sjezdu D5-D0 byly dva pruhu, nečekal v tom pravém, když jel dál směr letiště a přejel to právě přes V13?
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Nechapem co ma situacia v 1:51 spolocne s mojou... Prejst pri zmene pruhu cez V13 je prasacinka na urovni nebliknut smerovkou(dokonca su aj rovnako "ohodnotene" 30€).
Mercedes vosiel niekde kde ziadny pruh neexistoval.
Mercedes vosiel niekde kde ziadny pruh neexistoval.