Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
abgx1
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od abgx1 »

https://www.sadesport.sk/ctm-rein-2-0-2 ... 3c4#151883

Za 475€ s tym asi nespravim chybu nie? Na rozmlatene cyklochodniky, polne cesty, obcas nejake zjazdy lesom bez skakania, viacej ako 20-30km denne neprekrocim nikdy.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jestli teda můžu, dyž už nemůžu bajkovat .... ešče dyž sem mohl, taxem taky preferoval HT, takže za mě zatohle :-bd + další :-bd za vysokou kompatibilitu s mým wokem (čti jedna nekřiklavá barva), jen bych se asi trochu bál (speciálně, pokud těch 30km terénem bude každý den) té widle SunTour - o těch se vždy říkalo, že nevydrží... (dlouho fungovat správně). A já preferoval 1x12, ale asi i těch 2x9 bude ok.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

v jedne casti je napsano mechanicke brzdy a v jine hydraulicke.. ty mechanicke muzou byt trochu oser, ale co bys chtel za 475€
Pravda vyděsí
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Mal som niečo podobného kalibru z decathlonu, vlani som menil za Trek Procaliber 8 a je tam obrovský rozdiel. Bál som sa rozsahu 1x12 (30t + 10-51) ale do terénu to stačí. Na asfalt je to moc dopomala, je to kompromis. Brzdy by som určite nechcel mechanické a vzduchová vidlica by tiež nebola na škodu. Pozri bazoš alebo prihoď nejaké drobné a budeš mať o dosť lepší bicykel za relatívne malý príplatok.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Su hydraulicke, viem to mat bez DPH(cize vo vysledku 386€) a potrebujem XL velkost... To sa bazos neoplati.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Na nejake zjazdy lesom to chce inu geometriu a vzduchova vidlica je zaklad aspon s nejakym zdvyhom...

https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/hor ... 44532.html

Ja takto nakoniec kupil na bazosi CTM Zeprhyr Expert za 350€. Ale nemal som podmienku XL... :|
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

abgx1 píše: včera, 21:46 https://www.sadesport.sk/ctm-rein-2-0-2 ... 3c4#151883

Za 475€ s tym asi nespravim chybu nie? Na rozmlatene cyklochodniky, polne cesty, obcas nejake zjazdy lesom bez skakania, viacej ako 20-30km denne neprekrocim nikdy.
Je to super levny kolo (takovy trabant mezi koly), nic moc bych od toho necekal. Fajn minimum co vidim jsou pevne osy, vzduchova vidle a hydraulicke brzdy a tohle z toho ma jen ty brzdy ... Napsal bych na bikeforum, jsou tam vlakna kde ti poradi ruzne akce co se na netu nachazi a pri trose stesti tam najdou neco lepsiho za ne o moc vic penez. Ale jestli vic penez do toho nechces cpat tak nejspis nic extra lepsiho neporidis a bude to vsechno stejna bida.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Oni i ty MT200 brzdy jsou spíše na okrasu.

Jak je uvedeno výše. Je to na dnešní poměry Super levné kolo. Zkusil bych najít nějaký starší ročník. Já takhle v posledním roce kupoval 3 kola. Ročníky 23 - 24. Sleva byla mezi 50 a 62% vůči ceníku.

Tak jak píše Vrooom. Hydrauliky, pevné osy, vzduchová vidlice. Pevné osy bych dnes viděl jako základ. Vše ostatní jde snadno vyměnit.

Jinak za mě určitě nové. Ty bazarovky, pokud nemáš extra štěstí, bývají odjeté... Mnohem dříve budeš řešit řetěz, střed, hlavko, měnit lanka a bovdeny... Drobnosti, které ale obtěžují..
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Dobre ale to sa bavime o 700+€ nie?
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na popsané využití ti bude to vybrané kolo stačit. Na kole jsou nejdůležitější nohy a věk. Když si vzpomenu, na čem jsem jezdil před 35 lety, když horáky začínaly. Ale byl jsem mladý, měl fyzičku, tak pohoda.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět