Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
třeba mi TD vysvětlí (nepochybuji o tom), proč se mi tam ten profi myslitel musel tak akutně nasrat...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Protože když v kopci nepředjede hned když má rychlost, pak nepředjede vůbec nebo o to déle to bude trvat a všichni ti za váma budou nadšení. A když vidí, že máš levej pruh volný... Hele blikal včas, tak to můžeš vnímat jako žádost, abys to všem (nejen jemu) nekomplikoval. Proto tam ty tři pruhy jsou
V tomhle je třeba právě výhoda stoupacího pruhu; když ví že bude předjíždět (typicky já jsem prázdný a ten přede mnou naložený), nemusí do něj doprava vůbec najíždět a přesně tohle pak řešit
V tomhle je třeba právě výhoda stoupacího pruhu; když ví že bude předjíždět (typicky já jsem prázdný a ten přede mnou naložený), nemusí do něj doprava vůbec najíždět a přesně tohle pak řešit
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale tohle je dolu z kopce
A nikoho nepředjížděl. V pravém pruhu mu nic nejelo. Stačilo nás (mě a tu Octu) nechat projet a v klidu se tam mohl zařadit.
No, on ten levej moc volnej nebyl - jela tam vcelku rychle ta modrá Octa.
No, on ten levej moc volnej nebyl - jela tam vcelku rychle ta modrá Octa.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Protože milí piloti kamonu, mají zhusta oko z Kašparovy krávy, nebo jsou mámvpičisti.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
Jo aha, ono to je na druhou stranu. Jsem myslel že to je od Benešova na Prahu
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Já tyhle nehody fakt nechápu. Dokážu pochopit, že někdo nedobrzdí na náhlou situaci. Ale že tam někdo rozstřelí auto do sraček, fakt nechápu. Ale víme prd, třeba mu bouchlo kolo, kolaps řidiče atd...
Co mě štve, že se to pak nerozlišuje - oba to dostanou za 500, jako nepřizpůsobení nebo nedodržení bezpečné vzdálenosti
Všimni se majáků na cisterně. Jak každý ten maják bliká oběma barvami - daleko lepší, než striktně červená vlevo / modrá vpravo, jako to má PČR.
Divím se, že aspon ty lepšoauta PČR co maj Whelena tohle nemaj
Co mě štve, že se to pak nerozlišuje - oba to dostanou za 500, jako nepřizpůsobení nebo nedodržení bezpečné vzdálenosti
Všimni se majáků na cisterně. Jak každý ten maják bliká oběma barvami - daleko lepší, než striktně červená vlevo / modrá vpravo, jako to má PČR.
Divím se, že aspon ty lepšoauta PČR co maj Whelena tohle nemaj
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nebliká střídavě - jsou to vždy dvě blikačky. Já nevidím problém ani v jednom provedení. RZty mají taky rozděleno na pravou a levou. Je mi to úplně jedno, jak to bliká - obojí je vidět z dálky, modrá/červená se střídají. Doteď bylo vše modré a bylo to taky ok. Hledáš problémy tam, kde vůbec nejsou, protože TOBĚ se to nelíbí.
Ad nehoda: klidně to mohlo být jako na mém videu s kamionem. Jeden mu tam vjel, ten ho trefil a třetí se tam třeba jenom přimotal. Možné je vše.
Jasně, že všichni dostanou flastr. Podívej se na auta, co jezdí na adapt tempomat, jakou vzdálenost si udržují při různých rychlostech a počasí… Mnoho lidi to nechápe a má pocit, že když jedu vláček v levém, tak mám být tomu přede mnou, nalepený na kufru…a já tam mám (resp. tempomat) při 130/140 klidně desítky metrů. Když ale dojde na brzdy, tak moje auto v klidu zastaví. A v kufru mám rázem návštěvníka, kterému v zápení ustřelím palici.
Ad nehoda: klidně to mohlo být jako na mém videu s kamionem. Jeden mu tam vjel, ten ho trefil a třetí se tam třeba jenom přimotal. Možné je vše.
Jasně, že všichni dostanou flastr. Podívej se na auta, co jezdí na adapt tempomat, jakou vzdálenost si udržují při různých rychlostech a počasí… Mnoho lidi to nechápe a má pocit, že když jedu vláček v levém, tak mám být tomu přede mnou, nalepený na kufru…a já tam mám (resp. tempomat) při 130/140 klidně desítky metrů. Když ale dojde na brzdy, tak moje auto v klidu zastaví. A v kufru mám rázem návštěvníka, kterému v zápení ustřelím palici.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
To je na provedení. Můžeš dát pod (vedle) sebe červenou a modrou a pak si hrát s programováním blikání, ale umí i jeden modul blikat oběma barvamaNebliká střídavě - jsou to vždy dvě blikačky.
Není to problém - ovšem zavedení červené je právě kvůli viditelnosti. Pokud vozidlo stojí z boku (je vidět z boku) nebo je vidět jen půlka vozu (je v zákrytu), tahle výhoda absolutně padá - zbytečně a je to škoda, to je celý.
Třeba tenhle obyč maják bliká oběma barvama a dle popisu všechny diody blikají modře a červeně
https://www.dopravniznacky.online/led-m ... jVEALw_wcB
Chápeš to?