Tu.
Loni v létě sem musel bajkování nechat (nerv v ruce chycený pásovým oparem)+ bolavá zápěstí - artroza, zkoušel sem to letos znova (viz cyklovlkno) = nejde to = takže nabízím svůj "hill climbing machine".
Stavba mě stála skoro čtvrt míče (nelituju), fčíl ho samozřejmě nabízím VÝRAZNĚ (o řád) levněji, dyby to někoho zaujalo, tak SZ.
PRODÁNO.
OT: Už ani na bajku nemůžu yezdit....
OT: Už ani na bajku nemůžu yezdit....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: OT: Už ani na bajku nemůžu yezdit....
Dám to semdle, navazuje to na moje NEzdraví: Od mala mám vysoký cholesterol, neřešil sem, po té chemii se ale udělal extra-vysoký, snažím se to řešit jinak než práškama (statiny = mají hafo vedlejších, až tragických účinků), vygůglil sem, že fytosteroly můžou LDL snížit, taxem - BLBĚ - nakoupil BrainMax "Cholesterol support" na 3 měsíce, polknul párkrát á 4 pilule a paq zistil že se mi to moje "blbě" z těch pilulí změnilo na "extra blbě". Je to totiž směs asi sedmi účinných látek, laicky odhaduju že mi z nich dělá to blbě Cynarin / artyčok. Nahradil sem to čistýma fytosterolama, ty mi nedělají nic, tak je budu polykat.
Jemi líto to rovnou hodit do koše, nechcete to něgdo (za poštovné resp pošlu zasilkovnou, dyž si to objednáte).
Jemi líto to rovnou hodit do koše, nechcete to něgdo (za poštovné resp pošlu zasilkovnou, dyž si to objednáte).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.