Banky, peníze, finance, investice...
Banky, peníze, finance, investice...
Potřebuju poradit - mám (hlavní) účet v čsob ( a ten skoro nikdy nepoužívám k platbám skrz infernet atd = bezpečnost) a druhý (naopak pro běžné použití každý den a malým zůstatkem) v Monetě. Fčíl budou v Monetě změny, které mě nutí k tomu hledat jinou banku pro ten "běžný denní" účet: PODMÍNKU JE PŘÍSTUP DO IB SKRZ PŘIHLÁŠENÍ NA WEBU A PIN V SMS (= NE aplikace v mobilu!!! resp. QR apod. pičičandy). Nebo přístup skrz web a čipová karta (tak to mám v čsob).
Která z CZ bank tohle ještě (a bude i do budoucna) umožňuje?
Na OF.cz jsem dosal tip na FIO, je ještě nějaká další?
Která z CZ bank tohle ještě (a bude i do budoucna) umožňuje?
Na OF.cz jsem dosal tip na FIO, je ještě nějaká další?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: Chlubítko univerzální
Zase tu budu za psychopata/debila, ale musim sa pochváliť, že sem aspoň něco malého uďál (zřejmě) správně:
Před ca půlrokem sem byl okolostojičnostmi začít in(g)tenzivě šetřit a to nejen firemně (dyž firma skomírá), ale samozřejmě i soukromě, jako první kroky sem (v souvislosti s tím, jak si díky gerontovi už neveřím, že impulzivně při hovoru neplácnu nějakou blbost, které bych následně litoval = proto radši fše skrz SMS/email, gde mám čas sito důkladně promyslet) zrušil NEO tarif mého soukr. mobilu u O2 a z mého čísla udělal předplacenku = měsíční útrata s GO je asi 5-8x nižší než sem platíval měsíčně za tarif...
+ taky sem zrušil soukromé účty/karty u Monety pro denodenní použití, gde si účtovali poplatky za každý prd a přešel k tehdy pro mě nedůvěryhodné FIO (ale s deklarovaným provozem zdarma) = taky se to po půlroce fungování osvědčuje. Hurá, sic jen stokoňury měsíčně, ale KKD.
Před ca půlrokem sem byl okolostojičnostmi začít in(g)tenzivě šetřit a to nejen firemně (dyž firma skomírá), ale samozřejmě i soukromě, jako první kroky sem (v souvislosti s tím, jak si díky gerontovi už neveřím, že impulzivně při hovoru neplácnu nějakou blbost, které bych následně litoval = proto radši fše skrz SMS/email, gde mám čas sito důkladně promyslet) zrušil NEO tarif mého soukr. mobilu u O2 a z mého čísla udělal předplacenku = měsíční útrata s GO je asi 5-8x nižší než sem platíval měsíčně za tarif...
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Mně se jednou něco podobného stalo u soukr. účtů v čsob - nevím kdy, potají? mi ke kartám přidali zpoplatněné pojištění, já NATO zapoměl/nefšímal až sem jednou díky tomu poplatku za pojištění spadl do nepovoleného debetu = ihned sem to pojištění zase zrušil...
Re: Banky, peníze, finance, investice...
Loni sem tu chválil FIO, že mi sama od sebe zvedla úrok na SU, fčíl ho zvedli zas. Paráda.
A jedna stížnost k penězům, ale má souvislost s brmbrm: Fčera sem po cestě z5 bral benzín a šelce u Měřína a potřeboval sa vychcat = tu kurwy za vstup na wecku chtěly 15 káčé (ale dalo sa kartou), páč to bylo fuckt akutní, podvolil sem se a neochcal jim roh benzinky.
Btw, junior sa chystá hypotečit a bečí, že aktuální průměr lehce nad 5% je strašný, taxem ho uklidnil, že já gdysik (mladý = blbý) hypotečil za skoro 13%... Nechtěl tomu věřit... já už taky ne...
Jaxem avizoval, dělám teda vlkno o bankách/financích/penězích ....
A jedna stížnost k penězům, ale má souvislost s brmbrm: Fčera sem po cestě z5 bral benzín a šelce u Měřína a potřeboval sa vychcat = tu kurwy za vstup na wecku chtěly 15 káčé (ale dalo sa kartou), páč to bylo fuckt akutní, podvolil sem se a neochcal jim roh benzinky.
Btw, junior sa chystá hypotečit a bečí, že aktuální průměr lehce nad 5% je strašný, taxem ho uklidnil, že já gdysik (mladý = blbý) hypotečil za skoro 13%... Nechtěl tomu věřit... já už taky ne...
Jaxem avizoval, dělám teda vlkno o bankách/financích/penězích ....
Mi přihlášení přes SMS funguje u mBank a Trinity. Ale osobně si myslím, že na aplikaci v mobilu postupně přejdou úplně všichni.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Já ne (nemám, nechci a nigdy mít nebudu chytrý mobil). Až SMS skončí fšude, zruším účty, vrátím se o 50 let z5 a budu řešit fše hotově.
EDIT: Naspal sem blbost, holt geront - v čsob mám přistup skrz čipoffku, ne skrz SMS, takže žádná hotovost. FIO ale skrz SMS (do gdy?)
EDIT: Naspal sem blbost, holt geront - v čsob mám přistup skrz čipoffku, ne skrz SMS, takže žádná hotovost. FIO ale skrz SMS (do gdy?)
cool story bro
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Ano, sem prostě už blb.
- Lachende Bestien
- Letec
"Chytrý mobil" potřebuje jen blb, ale být blbem je jistě možné i bez něj. 
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender