Fiat a vše kolem nich

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Fiat a vše kolem nich

Příspěvek od Stepan »

Příští týden jde Ducato na garančku do nového autorizáku tady v okolí.
Tak uvidíme. Náhradní auto z půjčovny už jsem si objednal, kdyby se to mělo protáááhnout :)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To je (pohledově) roztomilé autíčko, škoda že Uršula už malá auta s normálním pohonem zabila.
500.jpg
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Průběžné update: Fčera sem byl u Michala, Pindica tam visela na zvedáku, odstrojená = bylo vidět co fšechno zežrala rez. Hodně moc teho zežrala. Holt autovrak (koncem dubence to bude přesně 20let, co si pro ni byl v dnes už neexistujícím fijat-saloně). Michal s ní má (a ešče bude mít) teda dost prce, nežene.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Cifiks, ta skleroza je strašná vjec: Ten můj "blbý" mobil má i fotyhopaparáth = 99% času nemám ale pražádný důvod ho používat. Kdysik sem ale s ním udělal jednu zkušební fotku a tu potom pomocí káblu a nějaké operace na kerou si už zaboha nezpomenu (aby po připojení mobilu k pc káblem to umožnilo nahlížet do jeho pamjeti a pracovat se soubory) ji dostal do pc. Neska sem byl u Michala (quli inačím vjecem) a Pindica tam furt visí na zvedáku, Michla zrovna vyvařoval shnilé prahy, taxem to zblejsknul, abych to ukáíízal doma, proč to tak dlůho trvá "bez Pindice". Fčíl už asi hodinu marně dumám a zkouším, jak ten mobil po napíchnutí káble přinutit nechat nahlídnout do jeho pamjeti. A nenecházím... cifiks, skleroza.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hurá, gerontovi to sice trvalo 24h (a v noci k temu) ale nakonec semu rozsfítilo - ten kabel je totiž třeba vrazit rovnou do USB portu XPS, ne do USB portu doku.
Takle fčera Pindica vypadala:
IMG00010.jpg
Odpovědět