Tak uvidíme. Náhradní auto z půjčovny už jsem si objednal, kdyby se to mělo protáááhnout
Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Příští týden jde Ducato na garančku do nového autorizáku tady v okolí.
Tak uvidíme. Náhradní auto z půjčovny už jsem si objednal, kdyby se to mělo protáááhnout
black on black, petliter, jebem na too 
To je (pohledově) roztomilé autíčko, škoda že Uršula už malá auta s normálním pohonem zabila.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Průběžné update: Fčera sem byl u Michala, Pindica tam visela na zvedáku, odstrojená = bylo vidět co fšechno zežrala rez. Hodně moc teho zežrala. Holt autovrak (koncem dubence to bude přesně 20let, co si pro ni byl v dnes už neexistujícím fijat-saloně). Michal s ní má (a ešče bude mít) teda dost prce, nežene.
Cifiks, ta skleroza je strašná vjec: Ten můj "blbý" mobil má i fotyhopaparáth = 99% času nemám ale pražádný důvod ho používat. Kdysik sem ale s ním udělal jednu zkušební fotku a tu potom pomocí káblu a nějaké operace na kerou si už zaboha nezpomenu (aby po připojení mobilu k pc káblem to umožnilo nahlížet do jeho pamjeti a pracovat se soubory) ji dostal do pc. Neska sem byl u Michala (quli inačím vjecem) a Pindica tam furt visí na zvedáku, Michla zrovna vyvařoval shnilé prahy, taxem to zblejsknul, abych to ukáíízal doma, proč to tak dlůho trvá "bez Pindice". Fčíl už asi hodinu marně dumám a zkouším, jak ten mobil po napíchnutí káble přinutit nechat nahlídnout do jeho pamjeti. A nenecházím... cifiks, skleroza.
Hurá, gerontovi to sice trvalo 24h (a v noci k temu) ale nakonec semu rozsfítilo - ten kabel je totiž třeba vrazit rovnou do USB portu XPS, ne do USB portu doku.
Takle fčera Pindica vypadala:
Takle fčera Pindica vypadala: