BMW Divize
Re: BMW Divize
PP: Bilstein jsou dobrý tlumiče. Mám na swiftu B6 a spokojenost.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Problem je ze to nie je len BMW ale pridu s tym aj ostatne automobilky (VAG, nehovoriac o cinskych) a kazda to bude mat riesene nejak inak, jedna bude nahravat len krizovky, druha vsetko...nik ma nenuti si to kupovat a nasledne zdielat s automobilkou, ale ja osobne netuzim byt na zaznamoch jednotlivych automobiliek, na moj suhlas sa nik nepytal.
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
I dyby to vypnout šlo, tak je to přesně o ten jeden úkon zbytečně navíc. Dyž už pominu toho BB.
Ono ta to vyzve na zaciatku o suhlas... klasika odklikavacka, ktoru 99% ludi necita a tupo odsuhlasi...
Ono ta to vyzve na zaciatku o suhlas... klasika odklikavacka, ktoru 99% ludi necita a tupo odsuhlasi...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Ta anabáze s nedostupnými Koni a její řešení ?(snad) skrz Bilstein pro brambora2 mě fčíl donutila k zamyšlení do budoucna ref adaptivní tlumiče m4Zlika (sou tam OEM už 50+ kkm a furt fungujou přesně podle mého gusta i dyž mají okolo sebe snížené pružiny HR) - až jednou doslouží, co tam dát ? (Chcu ale zase EDC = adaptivní, aby to parádně ztvrdlo při přepnutí do "Sport" režimu)
přední 3711672891+2
zadní 3712679001+2
OEM v autorizáku byly 2014 za 52, fčíl nevím
OEM v AutoKelly sou aktuálně za ca 70
autodoc má v nabídce (ale "nedostupné") aftermarket Sachs za cca 50
What else?
přední 3711672891+2
zadní 3712679001+2
OEM v autorizáku byly 2014 za 52, fčíl nevím
OEM v AutoKelly sou aktuálně za ca 70
autodoc má v nabídce (ale "nedostupné") aftermarket Sachs za cca 50
What else?
Tak podle reakce na Zpost ty Sachsy jsou (asi) fčíl OEM.
Přední SACHS 319 147 a 8
Zadní SACHS 319 109 a 110
Pro sichr/info sem poptal i OEM v autorizáku quli ceně a dostupnosti 2026onwards.
Přední SACHS 319 147 a 8
Zadní SACHS 319 109 a 110
Pro sichr/info sem poptal i OEM v autorizáku quli ceně a dostupnosti 2026onwards.
Nedáno sme tu v porším vlkně probírali, že porší motory po 100kkm prostě vyžadují "generálku" a že je to ověřený fuckt. (Bohužel) oturbené ///M ne.
tak mám i cenu z autorizáku (necelých 70 vč. DPH = stejná jako u Kelly) a prý jich je dost a budou ešče dlůho v nabídce. Až to bude akutní, budu rozmýšlet gde je koupit.
Na bimmer-postu nebo -festu (už sa nepamatuju a sem lenif to hledat) gdosyk gdysik spal, že N52 yezdil na 10w50, ale že toho nechal, páč na volnoběh to mělo "hrubší zvuk". Já do bramborova N52 už hezkých pár tysyk km dolívám 10w50 Total Energy 9000 (litr na 400-500km = už tam vlastně je jen 10w50) a NEpozoruju žádnou změnu zvuku ani na volnoběh hned po (studeném, mínus těplota, např.neska ráno -2) startu. Tožtak.
Sem zvědavej co na ty B8 řekneš.
Stranou, zajímalo by mě zda má někdo zkušenosti coiloverama co dokaží nejen zlepšit jízdní vlastnosti ale taky komfort? Vždycky mi přišla 1er dost marná přes malý ostrý nerovnosti, různý spáry apod. Zda něco jako B16 comfort nebo KW street comfort dokáže zlepšit jízdní vlastnosti i komfort?!
Stranou, zajímalo by mě zda má někdo zkušenosti coiloverama co dokaží nejen zlepšit jízdní vlastnosti ale taky komfort? Vždycky mi přišla 1er dost marná přes malý ostrý nerovnosti, různý spáry apod. Zda něco jako B16 comfort nebo KW street comfort dokáže zlepšit jízdní vlastnosti i komfort?!