Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Truck Daškam
- Letec
A další "otevřeno": Nájezd na D48 u Palačova (= pro mě nejlepčí a nejrychlejší způsob jaxe dostat od nás na dálnici). HURÁ!
(Btw, před obědem sem čuměl na dopravniinfo.cz a ešče to byla uzavírka, fčíl už ale je otevřeno - zítra jedu Olm, tak vím kudma a nebudu se muset dupat skrz Hranice n.M.)
(Btw, před obědem sem čuměl na dopravniinfo.cz a ešče to byla uzavírka, fčíl už ale je otevřeno - zítra jedu Olm, tak vím kudma a nebudu se muset dupat skrz Hranice n.M.)
nedupej se skrz hranice, ale vem to pres Špičky. U Palačova se ti najet na D48 nepovede. Ten most by se mel otevirat 19.4. a je otazka, jestli se tam pak bude dat najet, kdyz je zprovoznen jen polovicni profil a to ten ve smeru na FM
Pravda vyděsí
Ten most ešče ráno na dopravni.info sfítil červeně ale po obědě už ne. Ditto mapy.cz = takže to zítra rači ešče furt nemám ani zkoušet?.
Přes Špičky je tam v jednom místě zákeřný hrbol v zatáčce, už sem tam gdysik málem letěl z něho do roští.
Přes Špičky je tam v jednom místě zákeřný hrbol v zatáčce, už sem tam gdysik málem letěl z něho do roští.
Jo, fčíl sem to znova študil a sic není ten nájezd ani most v celo-mapě už čebrený, tak v detailu to píšou. Takže neska zase skrz HnM tamiz5.
tam nebude už nikdy veřejný sjezd/nájezd na D48, pouze most přes. Musíš si počkat na podzim, kdy by měli otevřít Palačovskou spojku, konečně!
Pravda vyděsí