Že seš debil, to tady prezentuješ skoro každým postem - to hlásit už fakt nemusíš.Truck Daškam píše: ↑pon 23 bře 10:29 … tak když jsem tam byl, těch 300m jsem si taky kvůli fotce popojel
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady bych se přimlouval k zabavení vozidla na místě - a soud, aby ve zkráceném řízení rozhodl, co dál. Bez diskuze - tohle na silnici nepatří a státní orgány by mu to měli dát jasně pocítit!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Hustý, co se na silnici může svobodně pohybovat ...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
zabavit auto je trapne, vubec nic to neresi. zakaz rizeni, podminka, basa- napotreti uz mel sedet v chladku, takze poctvrte uz by nedrzel volant ale maximalne neci pero
Pravda vyděsí
- Truck Daškam
- Letec
A co řeší basa? Krom toho že to systém stojí peníze, tak recidivistovi to zas tak hrozný nepřijde - půl rok si tam odsedí a až z ní vyleze, tak má auto - to není špatný a může jezdit zase dál. Případná vysoká pokuta je k ničemu, nikdo nikdy to z něj nedostane
Zabavení auta má dvojí efekt - on jezdit nebude, stát to nestojí ani korunu (na prodeji něco málo i vydělá) a on z toho nebude mít ani halíř. A pokud je auto někoho jinýho? Tak bych mu auto vrátil po zaplacení pokuty, že to půjčí takovému dementovi
Zabavení auta má dvojí efekt - on jezdit nebude, stát to nestojí ani korunu (na prodeji něco málo i vydělá) a on z toho nebude mít ani halíř. A pokud je auto někoho jinýho? Tak bych mu auto vrátil po zaplacení pokuty, že to půjčí takovému dementovi
Chápeš to?
Ved ale vacsinu aut soferuje niekto kto nie je jeho vlastnik. Okrem toho, zabavovat auto na mieste... vazne sa ti nezda ze by sa to mohlo kusok zvrtnut?
Ze jako slusnej člen společnosti nechci jezdit po silnicích, kde auta operuji vysnupany trosky.
black on black, petliter, jebem na too 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, ono by to vyžadovalo přesné mantinely. A například i fakt, že policie by mohla zadržet na základě podezření, vozidlo na třeba 48h a dál by to musel posvětit soud. Možností je mnoho. Ale nevidím důvod, aby někdo na fetu, se 4 zákazy řízení, měl možnost opět jezdit, když ho pustí z CPZtky.
Zde souhlasím s TD - basa u těchto lidí nic neřeší. Spíš tam získají ještě kontakty… Pokud trestat, tak tělesné tresty. Zbytek je k ničemu.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
To nevím teda, jak jsi na tohle přišel?Ved ale vacsinu aut soferuje niekto kto nie je jeho vlastnik.
A v těch 30 - 40% máš pravděpodobně i leasingy, kde majitel je leasingovka a provozovatelem je fyzická osoba?cca 60–70 % soukromé osoby
cca 30–40 % firmy / podnikatelé
A má být plnou zodpovědností provozovatele, komu auto půjčuje (minimálně v tom slova smyslu, že má mít ŘP)
Jo, ale jak jsem psal - tohle basa moc neřeší. Vyleze ven a bude si dál dělat to svoje - pokud se to kvůli kontaktům z krimu ještě nezhorší, jak píše BobZe jako slusnej člen společnosti nechci jezdit po silnicích, kde auta operuji vysnupany trosky.
Ovšem když mu sebereš na první dobrou auto (jakmile má zákaz), minimálně ten kdo mu ho půjčil už mu ho nepůjčí a peníze na nový jen tak nesežene
Chápeš to?
Fčíl mámz ážitek z ranní zdrproproch (negat. jak inak) = na lesní cestě vysoko v kopci mě hned za zatáčkou málem sejmula (ten debil jel doslova jak howado) tatrofka plně naložená dřwem (kládama, těží tam les), což mi důrazně připomělo, že existuje ešče minimálně o třídu horší třída točvolantů než je tady tak křitizovaný TD (já ho taky tak vidím, ale tihle sou ešče MNOHEM hořší mor na cestách než domíchávače).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.