Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Ty jo, nemáš strach to tam používat?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: nemám. Kdo se boji, nesmí do lesa 
Brus: tohle zařízení se dokonce umí, při překročení hranic, samo vypnout nebo přepnout pouze do módu detekce.
Brus: tohle zařízení se dokonce umí, při překročení hranic, samo vypnout nebo přepnout pouze do módu detekce.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ten profík na začátku je TOP...ale jak by řekl TD - nic tam nejelo a co se za ním bude zdržovat. Sám se rozhodně, zda ho předjede nebo ne
No, 6b asi nepotěší; resp. 2 roky to odmazávat.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Dobrá je ta motorka v čase 1:00 - on je motorkář, toho přece čáry nezajímaj 
Jo, a dneska jsem mohl trefit dalšího motorkáře - zrzku. Kráva doted stejně neví, co udělala špatně, kromě právě té plné čáry
Nevím no, na té rovince kde většinou chytali to bylo nejspíš na pohodu. Spíš by se měl někdo zajímat, zda tam zákaz či plná čára musí být. Ale já vám - pořádek musí být a ovečky musí být poslušné!
A jak sebrali ten nákladák, co předjíždění vzdal a blbě to odhladl? Jo, to by bylo bezpečnější, kdyby tam dal full brzdy
Jo, a dneska jsem mohl trefit dalšího motorkáře - zrzku. Kráva doted stejně neví, co udělala špatně, kromě právě té plné čáry
Nevím no, na té rovince kde většinou chytali to bylo nejspíš na pohodu. Spíš by se měl někdo zajímat, zda tam zákaz či plná čára musí být. Ale já vám - pořádek musí být a ovečky musí být poslušné!
A jak sebrali ten nákladák, co předjíždění vzdal a blbě to odhladl? Jo, to by bylo bezpečnější, kdyby tam dal full brzdy
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jakože ten profík nemá vůbec odhat a sedí za volantem 40t kolosu? No pecka! Takových idiotů vás jezdí 99%.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Niekedy sa moze zdat ze ostatni vodici predpokladaju ze do nich nenaburas vzdy ked mozes.