Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Jsem jel na kolo a po cestě potkal pár fajn zatáček. Tohle počasí se mi líbí 
Z Vysočiny taky hlásíme velkoparádu, přijde mi, že jak nasněžilo v pátek, tak v sobotu na co cestáři prostě serou a i na docela "hlavních" silnicích ten sníh vydřel 
black on black, petliter, jebem na too 
Taky máme neska venku kalamitky (= uvidím, esli zítra ráno dojedu vyjedu/dojedu do prce), ale ref to videjo, mám všeobecnější postřeh: I ftomle sem už "divný" (= chčiju proti proudu) a za každé/sebemenší proklouznutí zadních kol (RWD) se sám za sebe hluboce stydím - moje stopa prostě MUSÍ být absolutně čistá bez sebemenšího driftu i na sněhu. Pokud možno, teda.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Celou zimu nic a posledni dva tydny se me 2x povedlo vyjet presne kdyz nasnezilo tak aspon neco. Klouzani parada, na snehu je to trenink kterej sem potreboval jako sul, libilo se me to velmi, az tak ze uvazuju nad nejakym vyjezdem na driftovani na snehu. Mrknu co kde je a jak to vychazi. Musim jeste rict ze ty dunlopy sou na snehu vyborny, je to opravdu takova echt zimni guma. Ostatni ridice nema cenu komentovat, nechapu ze lidem nevadi byt za tim volantem naproste bezradni jakmile je jinak nez sucho
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Najs, to davas na stock kola? To bude drzet jako prase
Pak posli foto, ty gumy vypadaji macate, to bude vypadat dobre 
No nakonec zmena planu, M2 sem usoudil ze je zatim brzo (prestoze sem celou zimu cumel do inzeratu a budget byl nachystanej) a tak se mnou M140i jeste nejakou dobu zustane. Akorat sem ju uz chystal na prodej a mam tam novy PS4S takze sem tak nejak prisel o moznost jit na trackday, nechce se me je rasovat na okruhu. K tomu se pridala planovana vymena desek a ted nove uz se ozyvaji ramena na vymenu tak toho rovnou pomenim vic kdyz auto zustane. Uz se sbihaji dily a behem 14 dni to snad nejak dopadne uz. Kola bude treti sada, Protrac One 18x9J
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
A jakou jsi chtěl? Novou nebo starou? A co kromě kol budeš upravovat?
Chtel sem novou ale jsou jeste moc novy, spousta z nich ma zaruku apod., ja do toho stejne budu vrtat tak je pro me zbytecny kupovat auto v zaruce nebo tesne po co ma najeto 20 tisic km. Navic barvy se me libi az po faceliftu
Casem to prijde ale nejak sem se do toho dostatecne nenadchl pri prohledavani inzeratu.
Ramena pujdou zpet origo ale ulozeni bude unibal Millway, k tomu tam pujde stavitelny horni ulozeni vepredu. Vzadu pak toe arms kterej je tuzsi a dovoli vetsi odklon vzadu a tim padem tam nebude takovej rozdil predek zadek. Diky tomu bude vetsi odklon na obou napravach a tim padem se tam vejdou sirsi kola na ktery muzu dat poradny semi. Ty CRS maji tuhou bocnici a sou na prvni pohled sirsi, ted dam 235/40 square ale jde dozadu i 255/35 a teoreticky i dopredu. Ja myslim ze bude stacit i ta 235/40, i to prida dost gripu. K tomu tuzsi stabilizatory at to trochu ulehci podvozku. Sedacka v tomto kole ne ale bude hned nasledovat, v te kozene klouzu uz ted a bude to jen horsi kdyz se prida grip
Ramena + unibal
Camber plates
Zadni toe arm
Stabilizatory
Kola Protrac
Gumy
Ramena pujdou zpet origo ale ulozeni bude unibal Millway, k tomu tam pujde stavitelny horni ulozeni vepredu. Vzadu pak toe arms kterej je tuzsi a dovoli vetsi odklon vzadu a tim padem tam nebude takovej rozdil predek zadek. Diky tomu bude vetsi odklon na obou napravach a tim padem se tam vejdou sirsi kola na ktery muzu dat poradny semi. Ty CRS maji tuhou bocnici a sou na prvni pohled sirsi, ted dam 235/40 square ale jde dozadu i 255/35 a teoreticky i dopredu. Ja myslim ze bude stacit i ta 235/40, i to prida dost gripu. K tomu tuzsi stabilizatory at to trochu ulehci podvozku. Sedacka v tomto kole ne ale bude hned nasledovat, v te kozene klouzu uz ted a bude to jen horsi kdyz se prida grip
Ramena + unibal
Camber plates
Zadni toe arm
Stabilizatory
Kola Protrac
Gumy
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i