Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tvl, to je teda slušné peklo, pak si nech něco doma zapojit...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Pomale povolovaci procesy ve stavebnictví opět útočí na moji pohodu. Minule jsme zachranovali babku, dnes stěhovali nezvanou návštěvu
black on black, petliter, jebem na too 
po nějakých drobných úpravách nám to výrobu ukazuje asi správně, ale celkovou spotřebu "domácnosti" to přestřeluje cca 5x-10x, jak kdy. Už několikrát proběhlo " ano, podíváme se na to". Jako ono to není až tak podstatné, protože to vidím na faktuře, ale stejně..abgx1 píše: ↑stř 18 bře 22:49 Nie zeby som to povazoval za vyhodnu investiciu, ale v pondelok prisli nahodit fotovoltaiku na dom. Dnes po 3 dnoch som si tak listoval v aplikacii, takmer to nevyrabalo ziadnu elektriku aj ked slnko bolo ukazkove.
Zacal som sa v tom sprtat a zle zapojili merac prietokov na vstupeSu tam 3 kable(3 fazy) a 3 merace, domotali to... Na jeden kabel zapojili 2, na dalsi ziadny...
Keby som sa tomu nevenoval, tak mozno ani nikdy nezistim ze to nevyrabaAlebo by som to zistil po 2 rokoch ako kamarat, ked mu prislo divne ze kazdy rok plati rovnako ako ked panely nemal.
Pravda vyděsí
ja nevim ja bych teda ocekaval ze to proste bude fungovat. to bude teda orisek najit normalniho dodavatele. chtel bych aby to bylo napojeny na loxone a vse tam chci teda videt presne.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Přišlo mi vyúčtování mýta z Eurowagu, je tam běžně ujeté mýto v CZK a pak zahraničí v Eurech. Byl u toho nějak dlouhý rozpis a tam hledím, vyúčtování za nepoužití 6 palivových karet (které mi kdysi vnutili) 6x4,-euro/měsíc.
Tak tam volám, co to jako znamená?! A prý od 1.2.2026 změnili ceník... tak jsem jim to hned zrušil a popřál mnoho spokojených zákazníků.
Tak tam volám, co to jako znamená?! A prý od 1.2.2026 změnili ceník... tak jsem jim to hned zrušil a popřál mnoho spokojených zákazníků.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
hihi tam pracuju. ale s timto nemam nic spolecneho
mam predat feedback? 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
No klidně můžeš, ale už jsem jim to tam napsal i do dotazníku. S tím jsem se teda ještě nikde nesetkal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Mně se jednou něco podobného stalo u soukr. účtů v čsob - nevím kdy, potají? mi ke kartám přidali zpoplatněné pojištění, já NATO zapoměl/nefšímal až sem jednou díky tomu poplatku za pojištění spadl do nepovoleného debetu = ihned sem to pojištění zase zrušil...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Ak mas trojfazovy menic, tak by som to riesil urychlene. Je velmi pravdepodobne ze solar je z toho tak zmateny ze v tvojom pripade bude vyvazat aj dovazat elektrinu zaroven, pricom CR asi ako jedina krajina v europe rata export aj import v realnom case ako 2 samostatne hodnoty.
Cize na 99% teraz takmer vsetku vyrobu exportujes prec zadarmo/za velmi nizku sumu(trebars korunu/kWh), a zaroven si od distribucky kupujes drahu elektrinu trebars za 5 korun/kWh miesto toho aby si ju cerpal zo solaru.
Ako bonus sa ti moze distribucka vyhrazat pokutami/odpojenim za to ze im robis bordel v sieti.
Ja to mam spojene s taphome(konkurencia loxone), mam v apke aj svoj elektromer a vyroba sedi na vlas presne.