Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Stepan »

Vrooom píše: včera, 10:15 Nakonec si zacne stezovat na to ze nema penize a musi setrit i na ten benzin do M4, ja myslel, ze podobny auta si kupujou lidi co jsou za vodou ...
Běžná miskoncepce.
Kolega teď vezl roční M4.
Pán chtěl M5, ale na tu se mu leasingovka nezatvářila. Ale na M4 už jo, tak vzal tu.
:ymhug:
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

A teda btw Zimmermanna jsem měl na GTD. Málo koní, ale jízdní styl velmi nadšenecký. A držely se statečně :)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na Swiftu mám vpředu kotouče Zimmermann a desky Brembo X-parts a brzdí to fakt super.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: ned 08 bře 13:32
Valeo...
Jak píše řB, je to zřejmě i dnes "divná" firma. Nechcu s nima už mít nic společného.
Tak Bingo - o5 sem měl pravdu a řB taky... Sem jim udělal a posral "cost estimation, qualified though unbinding" (pro sichr ale s platností jen v den vydání) a čekal reakci, přišla z jejich nákupu asi za tři dny, bez poděkování a s hoooodně moc divným/už zase si vymýšlejícím (nedůležité obchodní píčoviny) komentářem. Fuck off. Už sem jim to i odpověděl..... a nebyl to diplomatic soft speak.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět