Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od pavproch »

@MZ: Ne, u mně ve firmě byl je a bude zákazník (kor/extra spešl kterýkoli z těch tří největších viz výše) náš pán, ale Valeo opravdu NE (ten stroj 2015 byl technický potrat trefit sa do jejich požadavků, to ale zkousnutelné je, ale paxem z nich !!!! 2 !!!! roky doloval peníze za něj = to prostě NE). Nabídku jim udělám (ať mají realistickou cost estimation) ale tím to pro mě skončí. Howgh.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Dnes peknych 100km na motorke po okoli. Raz som kvoli nedanej prednosti brzdil zo 60 na 20 a druhy krat na 0. Prvy ma nevidel cez A stlpik a druhy sa ani nemozrel mojim smerom. Nie je to bohvieco. Musim doriesit ten airbag a kameru.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Určitě jsi jel jak hovado! 🤣😉
270kW
195kW
107kW
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Tak zase 2015 je 11 let, lidé i firma můžou být úplně jinde. Samozřejmě k lepšímu i k horšímu. Tady bych jim klidně napálil 50 % nebo 70 % zálohu, klidně s poznámkou "Vzhledem k předchozí špatné platební morálce".
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jak píše řB, je to zřejmě i dnes "divná" firma. Nechcu s nima už mít nic společného.

Btw, 6 strojů najednou bychom nedokázali ani v dobách největšího rozqětu, nejvíc sme stavěli 3 najednou a i to byl logistický/organizační potrat + já už znova zaměstnance nabírat NIGDY nebudu, jeden stroj v mimořádném režimu si snad dokážu představit jak udělat i fčíl, víc ne.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Dal jsem endless desky na bazos. Myslim si ze za dost solidni cenu. Asi 60% za co se u nas prodavaji. Ozval se mi pan co vlastni M4. Vetsinu hovoru mi povidal o te M4, jak to ma upravene a jede to silene rychle, ale ze to jede az moc rychle a ze by to ani nepotreboval. Nicmene je fanda a ma uz nekolikate BMW, mel nejaky 330, M3 a ted ma tu M4. Vyptaval se na brzdy, ze tam vsechno znici za chvili, ze na to jsou jen zimmerman kotouce apod.
Nakonec si zacne stezovat na to ze nema penize a musi setrit i na ten benzin do M4, ja myslel, ze podobny auta si kupujou lidi co jsou za vodou ...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Někteří mají stěžování jako diagnózu a budou se handrkovat o každou korunu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Kdovi co na to dava, me zrovna ten zimmerman uz nikdy nesmi na auto (zkusenost z e36). A na M4 je toho tuna samozrejme, jen ne asi v jeho cenove relaci :D
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak tak, i dyž neokruhuju, tak Zimmer mi taky nesmí na auto, tfuj... mně by ale nesměly ani ty Endless, ty sou (pro mě!) taky úplně na PIKAČU.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Eda píše: včera, 15:23 Kdovi co na to dava, me zrovna ten zimmerman uz nikdy nesmi na auto (zkusenost z e36). A na M4 je toho tuna samozrejme, jen ne asi v jeho cenove relaci :D
No mě překvapilo že na M4/M3 fakt nic moc na těch klasických eshopech s díly na auta neni jen ty Zimmermanny a ještě něco. Žádný ate, brembo, textar spod. To v těch menších 340 mm kotoučích je velký výběr. Já na Zimmermann taky neslyšel nic moc dobrého.
Odpovědět