Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
GeneHawkins
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od GeneHawkins »

Nemyslím si, že by samotné členství v KSČ nějak předznamenávalo současné zmrdství.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

kolik je vyjimek krom Pavla?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GH: je vcelku velká skupina lidí, co si to myslí. Resp. mají dvojí metr - u PP jim to zásadně vadí, ale premiéra komunistu a estébáka, zbožňují. :ymhug:
270kW
195kW
107kW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

a pak je taky skupina, ktere ti komousi vadi vsichni a Pavek dvojnasob, kvuli te funkci
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Akorát, že on nebyl žádný Pávek ;-) Žádné krycí jméno neměl, jelikož studenti, což on v té době byl, nebyli rozvědčíky. Těmi se stávali až po dokončení studií…která on dokončil po roce 1989.
Takže dále papouškovat lež, že byl Pávek, má jaký důvod u někoho jako ty?
Ad funkce: karty byly rozdány Pavel vs. Bureš. Takže za tebe lepší agent STB a komunista?
270kW
195kW
107kW
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Výňatek z jeho životopisu " V roce 1988 před nástupem na postgraduální kurz jsem se stal členem Zpravodajské správy Generálního štábu". No jo, rozvědčíkem nebyl, jen se musel stát příslušníkem rozvědky aby ten kurz absolvoval. A v rámci toho získal krycí jméno, které všichni známe...
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Brus píše: čtv 05 bře 22:20 a pak je taky skupina, ktere ti komousi vadi vsichni a Pavek dvojnasob, kvuli te funkci
Přesně. Kdo byl komunistickým funkcionářem, zůstane poznamenán navěky. Stejně tak zůstane zeleným mozkem i ten, kdo opustil armádu. A tím nemyslím jen bývalého předsedu ZO KSČ a současného prezidenta, ale všechny podobné paušálně.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zajda píše: čtv 05 bře 23:28 Výňatek z jeho životopisu " V roce 1988 před nástupem na postgraduální kurz jsem se stal členem Zpravodajské správy Generálního štábu". No jo, rozvědčíkem nebyl, jen se musel stát příslušníkem rozvědky aby ten kurz absolvoval. A v rámci toho získal krycí jméno, které všichni známe...
Tvé myšlenkové pochody nejsou správné... Buď je vědomě překrucuješ nebo je to neznalost.
270kW
195kW
107kW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

řidičBOB píše: čtv 05 bře 22:33 Akorát, že on nebyl žádný Pávek ;-) Žádné krycí jméno neměl, jelikož studenti, což on v té době byl, nebyli rozvědčíky. Těmi se stávali až po dokončení studií…která on dokončil po roce 1989.
Takže dále papouškovat lež, že byl Pávek, má jaký důvod u někoho jako ty?
Ad funkce: karty byly rozdány Pavel vs. Bureš. Takže za tebe lepší agent STB a komunista?
mne je uplne jedno, jestli mel nebo nemel kryci jmeno. Kdyz napisu Pavek, kazdy vi o koho jde. Za me by byl lepsi Bures za prezidenta a treba by pak zbyl prostor na nejakeho nekomunistu za premiera, pote, co se Nutela sam poslal do predcasneho politickeho duchodu pro naproste odlouceni od reality
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

můžeš mi vysvětlit logiku, že ti vadí komunista prezident, ale nevadil by ti prezident komunista a estébák? Nějak mi to nejde pochopit...
A nebavíme se o tom, co by bylo, kdyby nebylo. Bavme se o realitě, která byla a která je.
Fakt mne zajímají tyhle myšlenkové pochody, protože tohle není ojedinělé, že PP je často vytýkána pouze jen jeho minulost, ale zároveň je adorován komunista a pozitivně lustrovaný estébák.
270kW
195kW
107kW
Odpovědět