Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Lachende Bestien
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Lachende Bestien »

Po zmáčknutí tlačítka vypnout počítač může drtivá většina ajeťáků jít tak leda zametat do technických služeb.
Tyto osoby by se tedy měly vyjadřovat mnohem zdrženlivěji na téma praktické inteligence ostatních - nejen strojních inženýrů s od nuly vybudovanou vlastní firmou, kterou mu bohužel přivedly ke krachu (sebe)destruktivní aktivity do morku kostí zkorumpovaných byrokradských cizopasníků dlouholetým řízeným rozkladem hlavně energetické páteře hospodářství.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

no vidis ja si myslim ze bezcenny nuly jako ty by se nemeli vyjadrovat, zvlast kdyz na tomto foru je presne 0 lidi, ktery zajimaji.

a ano, za vse muze nekdo jinej, hlavne USA, EU, NATO, WHO.. za to ze ty si k nicemu a nic nemas, za to ze papovi krachuje firma atd. za nic si nemuzeme sami proste
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

maratonec: on někdo ty LB kecy vůbec čte? já to vždy přeskočím.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

ja ho mam v ignore tak musim kliknout abych to videl. tady sem tusil ze bude reakce na me tak sem si to zobrazil. ale nema to moc smysl
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Filozofická MODerátorská: Chlopi, nechte ho žít, dyk přece od toho je to veřejně přístupný pokec, aby KAŽDÝ mohl vyňadřit svůj názor a protože 100 soudruhů = 101 chutí, nemusí se to fšem líbit. A tak to má byť.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

tak tady nic divokyho nepsal. obcas ma nejaky blaznivy vyplody. ono ano mame demokracii at si kazdy pise co chce. ale tady to je presne ten typ cloveka co si to plete se svobodou lhani a vymyslu
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: úte 03 bře 17:27 Všichni tři naši (bývalí) největší zákazníci: stagnace trvá + dokonce od dvou z nich jsem dostal nezvykle otevřenou odpověď "brzo skončíme úplně".
Tu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

pavproch píše: stř 04 bře 11:55 Filozofická MODerátorská: Chlopi, nechte ho žít, dyk přece od toho je to veřejně přístupný pokec, aby KAŽDÝ mohl vyňadřit svůj názor a protože 100 soudruhů = 101 chutí, nemusí se to fšem líbit. A tak to má byť.
100% souhlas.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pát 16 led 14:29 Kuju za info/návod, jak... taky mi v dubenci končí ŘP, udělám to taky tak (neosobně/digitálně via Portál a box)
Done, bankovní identita čsob zafungovala, žádost o obnovený ŘP podána úspěšně, jen ne za stovku do boxu, ale zadarmo na úřadě. Za 20 dní. Fertig a ešče raz kuju za návod a pomoc.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Aftermath k temu předchozímu postu: Jaxem se neska přihlásil k portálu občana pomocí té bankovní identity čsob, taxem si zpoměl, že sem kdysik (esče se starou čtečkou karet k té bankovní identitě) zkoušel i svůj OP sčipem a fungovalo to. Fčíl už ale asi rok mám novou čtečku od čsob, do keré ten OP nestrčím (je jen na čip velikosti malé SIM), taxem fčíl asi hodinu doma prohrabával svoje vetešnictví hledajíc tu starou čtečku. Marně. Takže OP s čipem mi je k ... ano k temu guvnu.
Odpovědět